Ford Racing urca puterea noului Mustang GT pana la 624 CP!

Vestile bune continua pentru actualii si potentialii posesori de Ford Mustang. Dupa ce au lansat versiunea Boss 302, americanii si-au indreptat acum atentia catre iubitorii noului Mustang GT. Rezultatul? Un nou pachet de supraalimentare pentru motorul V8 de 5.0 litri!
Distribuie pe Facebook
Sistemul de supraalimentare este disponibil in trei versiuni, fiecare folosind un compresor twin-screw Whipple de 2.3 litri, intercooler air-to-liquid, galerie de admisie si injectoare cu debit marit. Daca pachetul de baza urca puterea motorului V8 de 5.0 litri de la 412 CP la 525 CP si 637 Nm, al doilea kit ofera nu mai putin de 624 cai putere si 726 Nm, transformand astfel Mustang-ul GT intr-un abonat serios al curselor de drag.

Ford Racing duce noul Mustang GT pana in 624 CP!

Ultimul, dar nu cel din urma, a fost botezat Tuner Kit si ofera posibilitatea pasionatilor de a-si construi propriul sistem de supraalimentare. Nici un fel de informatii privind puterea nu au fost asociate cu aceasta selectie, cifrele finale ramanand cel mai probabil la latitudinea clientului.

Ford Racing duce noul Mustang GT pana in 624 CP!

Pretul de pornire a fost stabilit in jurul sumei de 6.500 dolari, prima versiune a kitului de supraalimentare fiind, totodata, si singura care vine cu o garantie de 12 luni/12.000 mile (atunci cand este instalat de un dealer Ford sau Lincoln).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Kit de supraalimentare pentru Ford Mustang GT
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 24 August 2010