Germanii incalta noul Mondeo cu o pereche de jante pe... 22 inch?!

Germanii incalta noul Mondeo cu o pereche de jante pe... 22 inch?!
  • Loder1899 se apuca de modificat noul Ford Mondeo
  • Germanii ofera pentru moment niste jante pe 22 inch
  • Meniul va fi completat cu suspensie sport si altele
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Loder1899 au planuri mari pentru cea de-a cincea generatie a Ford-ului Mondeo, printre acestea strecurandu-se si... o pereche de jante pe 22 inch.

Dupa luni intregi de asteptare, posesorii noului Ford Mondeo pot rasufla intr-un final usurati: au sosit si primele modificari destinate celei de-a cincea generatii a popularului automobil american de clasa medie.

Acum, nu avem nici cea mai mica idee despre nivelul la care se ridicau asteptarile tale, insa este bine de stiut ca asa-zisul pachet de tuning propus de germanii de la Loder1899 se limiteaza la o simpla pereche de jante.

Jante din aliaj cu design in cinci spite duble, ce ofera doua optiuni in materie de finisare: argintiu plus buza cromata sau negru si, din nou, buza cromata. Suna interesant si... complet obisnuit, nu-i asa?

Ei bine, acum incep si surprizele: botezata Lander 12, colectia de incaltari Loder1899 pentru cea de-a cincea generatie a popularului automobil american de clasa medie se lauda cu dimensiuni de pana la... 22 inch!

Cum arata noul Ford Mondeo cu jante pe 22 inch si, dupa se intampla in cazul de fata, fara o suspensie adecvata? Exact ca o caruta! Ba mai mult de atat, Mercedes-ul G500 4x4² ar putea fi invidios...

In fine, nu stim ce au avut in cap germanii de la Loder1899 atunci cand au venit cu aceste incaltari, insa este cert ca doritorii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar aproximativ 3.700 de euro pentru o configuratie similara.

Sau sa sara peste tuningul actual si sa astepte modificarile serioase, precum elementele de caroserie, suspensiile sport, sistemele de evacuare si, bineinteles, imbunatatirile destinate gamei de motorizari.

Jante Loder1899 pentru noul Ford Mondeo

Jante Loder1899 pentru noul Ford Mondeo

Distribuie pe Facebook
mai multe