Luxul intalneste sportivitatea: Accesorii M Performance pentru noul BMW X5

Luxul intalneste sportivitatea: Accesorii M Performance pentru noul BMW X5
  • BMW prezinta noua gama de accesorii M Performance pentru ultimul X5
  • Pachetul cu bunatati vizeaza atat aspectul tehnic, cat si pe cel estetic
  • Posesorii versiunii X5 xDrive35i vor avea la dispozitie si un plus de putere
Distribuie pe Facebook

Exista numeroase solutii pentru modificarea ultimei generatii a SUV-ului, insa in cazul in care nici unul dintre acele programe de imbunatatire propuse de marile companii de tuning ale planetei nu-ti surade... ei bine, atunci nu mai ramane decat o singura rezolvare.

Prelungire pentru spoilerul fata, flaps-uri si difuzor de aer pentru spoilerul spate, plus capace pentru oglinzi. Toate realizate din fibra de carbon. Daca nici aceste detalii nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface preferintele, atunci afla ca meniul M Performance destinat ultimei generatii a SUV-ului bavarez BMW X5 mai include si un set de jante pe 21 inci, finisate in doua culori, eleron pentru plafon, plus accente de negru pentru pragurile laterale, respectiv cele doua cuburi ce dau nastere grilei frontale. Rezultatul? O adevarata senzatie vizuala, mai ales in cazul in care exemplarul tau al automobilului german are o caroserie alba, ca in cazul de fata!

BMW X5 cu accesorii M Performance

BMW X5 cu accesorii M PerformanceBMW X5 cu accesorii M Performance

Si unde mai pui la socoteala ca acesta este doar inceputul?! Nu de alta, dar meniul M Performance destinat ultimei generatii a SUV-ului bavarez BMW X5 mai cuprinde si o serie de imbunatatiri interioare, volanul inzestrat cu un design in trei spite si accesorizat cu alcantara reprezentand de departe atractia principala. Nu vor trece insa neobservate nici ornamentele realizate din fibra de carbon si proaspat aparute la orizont, dar nici pedalierul din aluminiu. Drept urmare, automobilul bavarez ofera acum nu doar o ambianta eleganta si luxoasa, ci si numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta.

BMW X5 cu accesorii M Performance

In ceea ce priveste aspectul tehnic, trebuie precizat ca meniul M Performance destinat ultimei generatii a SUV-ului bavarez BMW X5 pune la dispozitia doritorilor atat un sistem de evacuare sport, cu tips-uri cromate, cat si un sistem de franare de inalta performanta, al carui etriere cu sase pistoane au fost preluate direct de la vechiul X5 M E70. In plus, posesorii versiunii X5 xDrive35i sunt invitati sa opteze si pentru un surplus de 20 CP si 43 Nm, valorile maxime ale propulsorului TwinPower Turbo ascuns sub capota urcand astfel pana la 320 cai putere si 443 Newton-Metri.

BMW X5 cu accesorii M Performance

BMW X5 cu accesorii M PerformanceBMW X5 cu accesorii M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW X5 cu accesorii M Performance
mai multe