Tuning BMW: evacuare Eisenmann pentru BMW 550i

Tuning BMW: evacuare Eisenmann pentru BMW 550i
Cei de la Eisenmann au lansat zilele acestea o evacuare finala special creata pentru BMW Seria 5, model 550i. Este vorba de o toba finala cu 4 iesiri, fabricata manual, despre care producatorul spune ca scoate un sunt special, identic cu al unei masini de curse.
Distribuie pe Facebook

De acum, orice limuzina BMW 550i, fie ca e vorba de F10 sau F11, adica model sedan sau cabrio, se poate bucura de un sunet sportiv. Si asta datorita celor de la Eisenmann care au scos pe piata o toba finala cu doua sau 4 iesiri, reglate astfel incat sa scoata sunetl unei masini de competitie.

BMW 550i are un motor ce produce 408cp, asadar nu-i lipseste deloc puterea. Insa asa cum te-ai astepta de la o limuzina exclusivista, sunetul lipseste cu desavarsire, confortul fiind pe primul loc. Pentru cei care insa doresc sa auda si un sunt sportiv din interiorul limuzinei BMW, iata ca exista o solutie.

Evacuarea finala realizata manual este disponibila in doua variante: cu doua evacuari sau cu 4 evacuari. Varianta cu 2 iesiri are doua tevi de 102 mm in diametru si costa 1.487,5 Euro si vine cu omologare de strada. Versiunea cu 4 iesiri de cate 90 mm in diametru fiecare costa 1.606,5 Euro si vine si ea, la fel, insotita de toate actele ce demonstreaza reglementarile legale.

Mai mult, Eisenmann mai propune aceleasi evacuari si in alta varianta decat cea de strada, numita "Sport". Mai precis, e vorba de versiuni "Race", ce pot fi folosite numai pe pista de curse.

Evacuarea Eisenmann este realizata din otel inoxidabil cu pereti dubli, aranjati special pentru a produce sunetul clasic al companiei. Varianta Sport are sunetul pe care il face reglat astfel incat sa nu depaseasca normele legale, in timp ce varianta Race este special creata pentru circuit, iar sunetul atinge un alt nivel. Toate tobele Eisenmann sunt realizate manual din cel mai bun otel inoxidabil. Inginerii firmei garanteaza nu doar un aspect demential, sportiv si agresiv al noului BMW 550i, dar si un sunet exceptional, singurul amanunt care ii lipseste unei astfel de masini.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2011