OZ lanseaza o noua colectie de jante numita MSW

OZ lanseaza o noua colectie de jante numita MSW
Cei 40 de ani de cand exista compania OZ se sarbatoresc cel mai bine prin lansarea de noi modele si colectii. Dupa modelul aniversar Quaranta, iata ca OZ lanseaza si o colectie noua de jante interesante, cu design nou si clasic, care se pare ca va fi un mare succes.
Distribuie pe Facebook

La 40 de ani de existenta si peste 100 de victorii in competitii, OZ sarbatoreste prin noi lansari de modele de jante spectaculoase pe marcile create si fabricate de grupul italian.

Dupa lansarea Quaranta ( model aniversar- 40 de ani ) in cadrul colectiei Via Veneto si a modelelor din colectia SPARCO Wheels By OZ ( RTT524 si Assetto Gara) , a venit si timpul pentru MSW By OZ.

In acest moment de mare sarbatoare pentru Grupul OZ , se naste MSW 23 - dornic sa intre in competitie cu old-best -sellere din colectia sa , MSW 20 si MSW 11, modele apreciate de posesorii auto in trecut insa care si in prezent sunt foarte cautate.

Ca toate jantele create de OZ in colectiile OZ RACING, OZ X-line , MSW si SPARCO Wheels , MSW 23 este o janta solida si sigura , ea fiind omologata si certificata TUV si KBA.

OZ lanseaza o noua colectie de jante numita MSW

Noul model se fabrica de la 15'' pana la 18'' cu prinderi de 4 si 5 prezoane.


MSW by OZ - Feel Safe / Feel Good

Mai multe detalii pe www.ozracing.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2011