SRZ Powdercoating: cei care transforma fierul vechi in bijuterii

SRZ Powdercoating: cei care transforma fierul vechi in bijuterii
De la fier vechi, la adevarate bijuterii. Asta fac in cel mai extrem caz cei de la SRZ Powdercoating Customs. Adica iti transforma jantele vechi, ruginite sau invechite de vreme in roti noi care starnesc toata invidia celor din jur. Acelasi "tratament" il ofera si celor care vor sa isi transforme diferite piese metalice de pe masini, motociclete si chiar biciclete. Noi am incercat si ne-am convins: calitatea si profesionalismul lor vi-l recomandam si voua. Iata cum iti poti readuce la viata jantele si alte piese ale masinii tale prin procedeul numit Powdercoating.
Distribuie pe Facebook

De ce ai apela la un service specializat in reconditionarea jantelor auto? Exista doua situatii: cand ti-ai cumparat niste jante accesibile, la mana a doua, dar care arata prost din punct de vedere estetic, si cand pur si simplu te-ai saturat de aspectul masinii tale si vrei sa o infrumusetezi oferindu-i un set de roti noi.

SRZ PowdercoatingInainteSRZ PowdercoatingDupa

Stiti ce este cu adevarat frumos la un proces de reconditionare? Aspectul sentimental. Da, ai citit bine. Nu suntem aici pe sentimente.ro, insa cel mai important aspect acesta este. Pentru ca e usor atunci cand doresti sa schimbi look-ul masinii sa te duci la un magazin de tuning si sa iti iei un set de jante noi, la cutie. Insa pasionatii urmaresc altceva. Au ei jantele lor preferate, modele rare, modele speciale dedicate unei masini, jante care au o poveste in spate, jante de calitate, facute manual sau forjate, jante care nu pot fi pur si simplu aruncate la fier vechi.

Vrei un exemplu clar? Niste BBS-uri RS, sau niste jante din aluminiu OEM de BMW M3 sau pentru un AMG. Sunt jante calitative, despre care multi ar spune cu mana pe inima "ca nu se mai fac acum jante ca alta data". Da, este usor sa cumperi un set nou, poate mai frumos ca acestea, insa pasiunea isi spune cuvantul si nu poti renunta la ele.

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingJante rare reconditionateSRZ Powdercoating

Aici apare in scena SRZ Powdercoating Customs. Ei sunt specializati pe reconditionarea totala a jantelor auto, in special cele din aliaj. Mai pe scurt, te duci in brate cu un set de jante imbatranite, vechi, ciobite, cu vopseaua zgariata sau in cine stie ce alta stare precara, si pleci dupa cateva zile cu unele de nerecunoscut.

Ce inseamna Powdercoating?

SRZ Powdercoating

Iata care sunt etapele unei reconditionari cu Powdercoating:

1. Evaluarea jantelor - in aceasta etapa se decide tipul de sablare care va fi folosit (agresiva cu alice metalice, cu nisip, cu bicarbonat, cu fibra de sticla, etc)
2. Sablarea (agresiva cu alice metalice, cu nisip, cu bicarbonat, cu fibra de sticla, etc)
3. Rectificarea juliturilor (in aceasta etapa se foloseste si sudura in mediu protejat pentru acoperirea rupturilor din materia acolo unde este cazul, la jantele din aliaj)
4. Acoperirea pieselor cu vopsea in camp electrostatic
5. Polimerizarea (tratarea pieselor vopsite in cuptor la o temperatura de 180-210 grade)

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

De ce sa imi vopsesc jantele in camp electrostatic si nu la pistol, clasic?

SRZ Powdercoating

Noi ne-am convins de calitatea unei vopsiri cu Powdercoating. Stiti unde? La vulcanizare. Janta nu s-a zgariat in urma "chinurilor" la care a fost supusa de catre aparatul de jantat, dar nici macar de ciocanul de montat plumbi (erau jante de tabla, nu de aliaj). Ba chiar mecanicul din vulcanizare a spus ca vopseaua este extrem de rezistenta, ca nu s-a ciobit cand a lovit sa fixeze plumbii (pesemne ca i-a scapat ciocanul...).

SRZ Powdercoating

De ce sa apelezi la SRZ Powdercoating Customs?

Pentru ca sunt singurii pe care ii cunoastem noi personal, sunt singurii la care am apelat si este normal sa-ti recomandam ceva bun. Noi ne-am familiarizat cu metoda lor de reconditionare si, in urma spuselor altor clienti, este o metoda care nu da gres. Nu spunem ca cei de la SRZ sunt cei mai buni, ca nu am avut ocazia sa comparam cu alte ateliere care fac asta in Romania, dar spunem ca pe ei ii stim si pe ei ti-i recomandam cu caldura.

Reconditionarea altor piese metalice: traseu admisie, galerie admisie, etriere, jante moto, blocuri motor, jante bicicleta, cadru bicicleta, turbine, elemente suspensie si multe altele.

Rasfoind prin topicul dedicat al celor de la SRZ Powdercoating din forumul 4Tuning, am reusit sa ne facem o imagine mai... generala despre ce inseamna acest procedeu de vopsire in camp electrostatic.

Am gasit prin multimea de poze cu lucrari efectuate o sumedenie de elemente la care nu ne-am fi asteptat. Insa acolo unde se cere rezistenta in timp si calitate, se pare ca vopsitul la pistol paleste in fata vopsirii electrostatice.

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingGalerie admisie Audi

SRZ PowdercoatingCadru bicicletaSRZ PowdercoatingJanta bicicleta

SRZ PowdercoatingSRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingBloc motor V12 de Bentley (decorativ)SRZ PowdercoatingPistoane Bentley

Iata cateva exemple de roti care au ajuns in grija celor de la SRZ Powdercoating in doua stadii diferite: inainte de reconditionare si dupa.

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

Cat costa reconditionarea unui set de jante?

Cei de la SRZ Powdercoating dau niste preturi orientative, care incep de la 400 de lei setul de 4 jante pe 15 inch. Insa pretul final este stabilit odata cu evaluarea jantelor si a starii in care ele se afla. Adica in functie de genul de sablare, daca e nevoie de rectificari si de suduri sau alte interventii.

Cel mai bine insa este sa arunci o intrebare direct catre ei, poate chiar cu ceva poze ale jantelor pe care vrei sa le dai o noua sansa la viata. Intra pe pagina SRZ Powdercoating de Facebook si ia datele de contact.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze SRZ Powdercoating
mai multe