Tuning Caractere: Plus de agresivitate pentru ultimul Audi A5 Sportback

Tuning Caractere: Plus de agresivitate pentru ultimul Audi A5 Sportback
Lansata pe piata in cursul anului 2009 si trecuta recent printr-un facelift minor, versiunea in patru usi a gamei Audi A5 a ajuns acum pe mainile companiei Caractere, care a operat numeroase imbunatatiri la nivelul aspectului exterior al modelului german.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de varianta initiala, lansata in cursul anului 2009, versiunea imbunatatita a modelului Audi A5 Sportback se poate lauda cu noi blocuri optice frontale, o noua capota a motorului, dar si cu spoilere fata / spate revizuite. Multumita acestor modificari operate de designerii constructorului din Ingolstadt, automobilul german urmeaza sa se remarce printr-o agresivitate vizuala exceptionala, scoasa in evidenta si de gama de motorizari pusa la dispozitia viitoriilor sai clienti.

Pentru cei care viseaza insa si la mai multa sportivitate estetica, specialistii Caractere ofera solutia ideala, pachetul de tuning pregatit de celebra companie belgiana de tuning conferindu-i o doza extra de caracter si atractivitate ultimului Audi A5 Sportback.

Intr-o alta ordine de idei, avem de mentionat pentru inceput partea frontala usor revizuita, care iese in evidenta in special datorita prizelor uriase de aer. De asemenea, numeroase schimbari au fost operate si la nivelul partii spate a modelului din Ingolstadt, principalele elemente de atractie regasite aici fiind reprezentate de difuzorul de aer de dimensiuni generoase, accesorizat cu tips-uri cu design unic si servit in compania unui eleron subtil pentru portbagaj.

La nivelul profilului lateral, noul Audi A5 Sportback de la Caractere se remarca prin pragurile laterale cu aspect dinamic, ce-i permit automobilului german sa para in miscare chiar si atunci cand sta pe loc. Ca de fiecare data, lista cu bunatati este completata de noile jante in cinci spite, oferite cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 21 inci.

Audi A5 Sportback by Caractere

Audi A5 Sportback by Caractere

Audi A5 Sportback by Caractere

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi A5 Sportback by Caractere
mai multe