Tuning Honda: Sistem de supraalimentare pentru hibridul CR-Z

Tuning Honda: Sistem de supraalimentare pentru hibridul CR-Z
Livrat in compania unui tren de rulare hibrid, ce ofera un total de aproximativ 122 cai putere, modelul CR-Z ocupa o pozitie fruntasa in topul celor mai putin performante automobile Honda construite vreodata. Din fericire pentru proprietari, acest mic inconvenient este pe cale sa fie rezolvat de americanii de la Jackson Racing.
Distribuie pe Facebook

Prin montarea unui sistem de supraalimentare de inalta performanta - ce include printre altele compresor Rotrex C30-74, admisie, plus intercooler upgradate, si optimizarea unitatii de control, specialistii mai putin cunoscutei companii de tuning din California au reusit sa obtina o imbunatatire a valorilor maxime cu aproximativ 40 de procente, ceea ce se traduce printr-un surplus de circa 50 cai putere si 61 Newton-Metri.

Tuning Honda: Kit de supraalimentare pentru hibridul CR-Z

Asadar, rezulta dintr-un calcul simplu ca, in urma tratamentului suferit, atragatoarea Honda CR-Z s-a ales cu un total de aproximativ 172 cai putere si 234 Newton-Metri - cifre ce ar trebui sa contribuie din plin la realizarea unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in mai putin de noua secunde. In plus, pe langa performantele crescute, americanii de la Jackson Racing sustin ca a lor creatie se bucura de acelasi nivel ridicat de eficienta precum versiunea standard.

Tuning Honda: Kit de supraalimentare pentru hibridul CR-Z

Drept urmare, se pare ca singura problema legata de acest proiect ramane cea a costurilor destul de ridicate: pretul sistemului de supraalimentare porneste de la 3.995 dolari - suma in care nu este inclusa nici macar optimizarea unitatii de control. Iar pentru tratamentul complet, viitorii clienti au de scos undeva in jurul a 4.995 dolari.

Tuning Honda: Kit de supraalimentare pentru hibridul CR-Z

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 7 August 2012