Tuning Porsche: Caractere isi lasa amprenta si asupra noului 991 Cabriolet

Tuning Porsche: Caractere isi lasa amprenta si asupra noului 991 Cabriolet
  • Caractere modifica cea mai noua generatie a modelului Porsche 911 Cabriolet
  • Compania belgiana de tuning ofera exclusiv imbunatatiri de ordin estetic
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru jante cu dimensiuni de 20 sau 21 inci
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Porsche 911 Cabriolet isi continua vizita catre cele mai importante destinatii de tuning din intreaga lume, supercarul german parcand acum in garajul belgienilor de la Caractere.

Dupa o excursie pe taramul celor mai celebre companii germane de tuning din intreaga lume, cea mai noua generatie a modelului Porsche 911 Cabriolet a oprit acum in garajul celor de la Caractere, o situatie deloc surprinzatoare daca tinem cont de faptul ca tunerul belgian a mai lucrat in trecut si la imbunatatirea versiunii Coupe a supercarului german.

Porsche 991 Cabriolet by Caractere

Porsche 991 Cabriolet by CaracterePorsche 991 Cabriolet by Caractere

Si, exact ca la sfarsitul anului trecut, specialistii Caractere s-au incumetat la a modifica numai aspectul exterior al noului Porsche 991 Cabriolet, atat interiorul, cat si motorizarea scapand complet neatinse.

Drept urmare, in cazul in care esti adeptul bunatatilor destinate exclusiv caroseriei, tunerul german are sa-ti ofere, pentru inceput, un spoiler fata complet restilizat si inzestrat atat cu prize uriase de aer, cat si cu o prelungire proeminenta. De asemenea, cu o restilizare serioasa ne intalnim si la nivelul partii posterioare, supercarul german bucurandu-se aici si acum nu doar de prezenta unui difuzor supradimensionat, ci si de aparitia unui eleron remarcabil pentru capota motorului.

Porsche 991 Cabriolet by Caractere

Porsche 991 Cabriolet by CaracterePorsche 991 Cabriolet by Caractere

Alte detalii includ extensii generoase pentru pragurile laterale si tips-uri rotunde cu finisare cromata, meniul fiind condimentat in cele din urma cu un set de jante forjate cu design in cinci spite duble si disponibile in dimensiuni de 9 x 20, respectiv 11 x 20 inci sau 9 x 21, respectiv 11 x 21 (fata / spate).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 991 Cabriolet by Caractere
mai multe