Tuning sau arta? Rusii lanseaza caroseria din carbon pentru Porsche 911 Turbo

Tuning sau arta? Rusii lanseaza caroseria din carbon pentru Porsche 911 Turbo
  • Cel mai nou tuning destinat Porsche-lui 991 Turbo vine de la TopCar
  • Oferta companiei rusesti include o... caroserie realizata din fibra de carbon
  • Panourile caroseriei au fost insa modificate pentru un plus de agresivitate
Distribuie pe Facebook

Exista numeroase moduri si chipuri in care poti modifica un Porsche 911 Turbo, insa ideea celor de la TopCar le intrece pe toate.

Sa zicem ca tocmai ai platit peste 150.000 de euro pe un Porsche 991 Turbo. Esti extrem de multumit de felul in care arata si se conduce modelul german. Cu toate acestea insa, iti doresti ceva mai mult de atat.

Ei bine, aici intervine lumea tuningului. Lume care, atunci cand vine vorba despre autoturismul de inalta performanta din Stuttgart este extrem de generoasa in oferte si optiuni.

Cauti un nou set de jante din aliaj? Ai zeci de optiuni din care poti alege. O suspensie mai joasa, frane mai bune? Raspunsul va fi intotdeauna acelasi. Inclusiv in cazul in care te gandesti sa iti redecorezi complet interiorul.

Caroserie Porsche din fibra de carbonCaroserie Porsche din fibra de carbon

Niciunul dintre aceste aspecte nu reprezinta insa subiectul principal al discutiei noastre. Pentru ca, vezi tu, cel mai recent tuning destinat modelului german are legatura cu exteriorul sau.

Si totul din cauza rusilor de la TopCar, carora le-a venit ideea de a concepe o aproape intreaga caroserie din fibra de carbon, doar usile, stalpii si plafonul Porsche-lui 991 Turbo scapand de "furia" companiei din Moscova.

Iar surprizele nu se opresc aici, panourile cu pricina primind tot felul de modificari pentru a-i insufla autoturismului de inalta performanta din Stuttgart un plus de agresivitate vizuala.

Caroserie Porsche din fibra de carbonCaroserie Porsche din fibra de carbonCaroserie Porsche din fibra de carbon

Din pacate, nu avem niciun fel de informatie despre pretul acestei distractii, insa posesorii modelului german ar trebui sa se astepte la o nota de plata de cel putin 50.000 de euro. Cam tot de atat ai nevoie si pentru un Cayman.

Revenind acum la Porsche-le 991 Turbo, reamintim ca acesta a fost trecut recent printr-un facelift minor, care isi face simtita prezenta inclusiv in cadrul compartimentului motor.

Mai exact, autoturismul de inalta performanta din Stuttgart se lauda acum cu un total de 540 de cai putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai trei secunde. Viteza maxima? Aproximativ 320 km/h.

Caroserie Porsche din fibra de carbonCaroserie Porsche din fibra de carbon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Caroserie Porsche din fibra de carbon
mai multe