Vorsteiner incalta Mercedes-ul SL63 AMG cu un set de jante forjate

Vorsteiner incalta Mercedes-ul SL63 AMG cu un set de jante forjate
  • Vorsteiner a pregatit un nou set de jante pentru Mercedes SL63 AMG
  • Modelul ofera un design cu cinci spite duble si dimensiuni de 19 / 20 inci
  • Jantele vin la pachet cu pneuri pe 255/35/19, respectiv 305/25/20
Distribuie pe Facebook

Sau, altfel spus, iata inca o dovada a faptului ca o pereche de jante bine aleasa poate schimba complet aspectul unui automobil.

Introdusa pe piata in cursul anului 2012, cea mai noua generatie a roadster-ului Mercedes SL este disponibila la vanzare in numeroase versiuni de motorizare, printre acestea numarandu-se si doua variante de inalta performanta.

Mercedes SL63 AMG cu jante Vorsteiner

Pentru cei care nu au nevoie de serviciile unui motor V12, modelul Mercedes SL63 AMG reprezinta alegerea ideala, automobilul german laudandu-se cu un total pana la 564 de cai putere multumita motorizarii V8 twin-turbo de 5.5 litri din dotare.

Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus alte cateva componente mecanice dezvoltate cu performanta suprema in minte, iar primii 100 km/h vin dupa numai 4.2 secunde.

Mercedes SL63 AMG cu jante Vorsteiner

Mai mult de-atat, acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in mai putin de zece secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, asa cum era de asteptat, viteza maxima este limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Pentru cei care viseaza insa la un plus de performanta, optiunile sunt practic nelimitate, cele doua turbine ale propulsorului cu opt cilindri in V transformand modelul Mercedes SL63 AMG intr-o oferta de nerefuzat pentru companiile de tuning.

Mercedes SL63 AMG cu jante Vorsteiner

Nu toate acestea isi indreapta atentia catre aspetul tehnic, americanii de la Vorsteiner luand in vizor doar partea stilistica a roadster-ului german, pe care a reusit sa o infrumuseteze considerabil multumita jantelor pe care le-au instalat.

Jante forjate finisate in negru mat, ce masoara 19 x 8.5J, respectiv 20 x 11J, la care se mai adauga si un set de anvelope marca si modelul Michelin Pilot Super Sport livrate in dimensiunile 255 / 35 / 19, respectiv 305 / 25 / 20.

Mercedes SL63 AMG cu jante Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes SL63 AMG cu jante Vorsteiner
mai multe