600 CP in actiune. Noul BMW M5, surprins in teste la Nurburgring

600 CP in actiune. Noul BMW M5, surprins in teste la Nurburgring
  • Noul BMW M5 a fost surprins recent in teste la Nurburgring
  • Automobilul bavarez ar putea debuta in toamna acestui an
  • Propulsia va fi asigurata probabil de un V8 bi-turbo de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii, cea de-a sasea generatie a modelului bavarez de inalta performanta va debuta oficial chiar in toamna acestui an.

Disponibil la vanzare in compania unei game variate de motorizari, noul BMW Seria 5 pune la dispozitia cumparatorilor sai pana la 462 de cai putere.

Situatia se va schimba insa in lunile urmatoare, atunci cand producatorul german de automobile va lansa pe piata versiunea de inalta performanta M5.

Potrivit ultimelor informatii, noul model va gazdui in compartimentul motor tot o unitate V8 de 4.4 litri, supraalimentata cu ajutorul a doua turbine.

Comparativ cu generatia actuala insa, urmatorul BMW M5 promite sa livreze celui aflat in spatele volanului undeva in jurul a 600 de cai putere.

Vesti interesante vin si dispre optiunile in materie de transmise, anumite voci sustinand inlocuirea cutiei DCT cu o automata traditionala, in opt trepte.

O soarta similara ar putea avea si tractiune spate, viitorul automobil bavarez de inalta performanta fiind asteptat exclusiv de un sistem xDrive.

Unul care, dupa cum precizam si anterior, va dispune de o functie de vectorizare a cuplului, plus un mod ce permite trimiterea puterii exclusiv rotilor spate.

In ceea ce priveste departamentul vizual, cele mai noi imagini spion dezvaluie o parte frontala caracterizata de prize de aer supradimensionate.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici pragurile laterale proeminente, eleronul subtil pentru plafon sau spoilerul spate cu evacuare cvadrupla inclusa.

La nivel de interior, este de asteptat ca noul BMW M5 sa adopte un volan sport in trei spite, dar si o pereche de scaune fata cu suport lateral marit.

Elementelor specifice unui model de inalta performanta li se vor alatura tehnologiile de ultima ora ce insotesc varianta standard a ultimului Seria 5.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2017