A defilat prin fata camerelor complet necamuflat. Acum toata lumea stie cum arata noul S6 Avant

A defilat prin fata camerelor complet necamuflat. Acum toata lumea stie cum arata noul S6 Avant
  • A fost surprins complet necamuflat
  • Se afla in ultimele stadii de dezvoltare
  • Motorul este un V6 twin-turbo de 2.9 litri
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusit sa prinda pe camera noul Audi S6 Avant fara niciun pic de camuflaj. Break-ul de performanta se evidentiaza prin mai multe elemente estetice sportive dar si prin sistemul de evacuare cu patru iesiri.

Cu doar cateva luni ramase pana la debutul oficial, noul Audi S6 Avant se afla in ultimele faze de dezvoltare. Asa se explica de ce break-ul german a fost surprins recent fara niciun pic de camuflaj in curtea unui centru tehnic Audi.

2020 Audi S6 Avant

Din punct de vedere estetic, se poate observa ca noul S6 Avant a imprumutat mai multe elemente de caroserie de la actualul A6 cu pachet S Line. Bara fata, prizele de aer sau difuzorul de aer (ornamental), toate au fost preluate de la acesta din urma.

2020 Audi S6 Avant

Prototipului din aceste imagini ii lipsesc jantele supradimensionate, logo-urile specifice si capacele oglinzilor argintii, dar ele se vor regasi fara indoiala pe versiunea de serie.

Printre putinele lucruri care iti dau de inteles ca de-a face cu un S6 sunt cele patru iesiri ale sistemului de evacuare.

2020 Audi S6 Avant

Habitaclul nu va suferi modificari importante, in comparatie cu un A6 S Line, exceptie facand volanul sport, instrumentarul de bord, pedalele metalice si desgiur, tapiteria si ornamentele interioare specifice gamei S.

2020 Audi S6 Avant

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noul Audi S6 Avant urmeaza sa ascunda sub capota acelasi propulsor V6 twin-turbo de 2.9 litri ca si RS4-le de ultima generatie. In cazul acestuia din urma, motorul dezvolta 450 de cai putere si 600 Nm cuplu insa cu siguranta unitatea TFSI va fi adaptata pentru noua configuratie.

2020 Audi S6 Avant

Nu lipseste tractiunea integrala permanenta si transmisia automata cu opt trepte. In aceste conditii, masina ar trebui sa accelereze pana la 100 de km/h in circa 4 secunde, in timp ce viteza maxima va fi mai mult ca sigur limitata electronic la 250 de km/h.

2020 Audi S6 Avant

Este inca prea devreme sa vorbim despre lista de preturi, dar cum un A6 Avant cu pachet S-Line costa aproape 70.000 de euro pe piata din Germania, pentru un S6 va trebui sa scoti cu cateva mii de euro bune in plus.

2020 Audi S6 Avant

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2020 Audi S6 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018