A fost surprinsa in cele mai clare imagini de pana acum. Presa germana spune ca are 420 de cai putere

  • Volkswagen a scos recent in teste un prototip misterios al modelului Golf R
  • Respectivul automobil ascunde sub capota motorului 2.5 TFSI de pe RS3
  • Compacta din Wolfsburg va primi o noua versiune de top, de 420 CP
Distribuie pe Facebook

Oficialii diviziei AMG au recunoscut ca pregatesc lansarea celui mai puternic hot-hatch al planetei. Tobias Moers si compania ar putea avea insa parte de o surpriza... complet neasteptata.

Volkswagen a scos de curand in teste un prototip misterios al modelului Golf R, respectivul automobil reusind sa atraga atentia tuturor prin evacuarea dubla adoptata la nivelul difuzorului posterior.

Forma ovala a celor doua ornamente si faptul ca versiunea de serie este livrata in standard alaturi de patru tips-uri i-a facut pe jurnalistii germani sa vina cu teorii care mai de care mai interesante.

Potrivit publicatiei Auto Bild, de exemplu, automobilul surprins recent in actiune la Nurburgring ar gazdui in compartimentul motor unitatea turbo cu cinci cilindri in linie a modelului Audi RS3 Sportback.

Nu doar evacuarea cu doua iesiri ovale, similara sistemului care insoteste cel mai puternic hot-hatch al planetei, i-a facut insa pe jurnalistii germani sa ia in calcul teoria unui Golf mai performant.

Comparativ cu versiunea standard a modelului Golf R, prototipul scos de curand in teste de Volkswagen se mai remarca inclusiv printr-un set diferit de discuri de franare la nivelul puntii fata.

Intr-un final, daca teoria jurnalistilor germani de la Auto Bild va prinde vedeni realitate, noua nava amiral a gamei Golf ii va calca pe urme - cel putin din punct de vedere estetic, conceptului R400.

Sunt mari sanse, de asemenea, ca acest prototip misterios al modelului Golf R, surprins recent in actiune la Nurburgring, sa anticipeze... viitorul rege al compactelor de inalta performanta.

Volkswagen Golf R420 - Poze spion

Volkswagen Golf R420 - Poze spion

Volkswagen Golf R420 - Poze spion

Volkswagen Golf R420 - Poze spion

Volkswagen Golf R420 - Poze spion

Sursa Foto: Auto Bild

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Golf R420 - Poze spion
mai multe