A mai fost elucidat un mister. Uite cum arata interiorul noului BMW M5

A mai fost elucidat un mister. Uite cum arata interiorul noului BMW M5
  • Noul BMW M5 debuteaza in toamna, la Frankfurt
  • Automobilul bavarez promite un V8 de 600 CP
  • Pachetul tehnic include si un sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

Chiar daca BMW a confirmat atat data lansarii, cat si caracteristicile tehnice ale noului M5, viitorul automobil de inalta performanta al companiei bavareze are in continuare numeroase secrete.

Exasperati de zvonurile care au curs neincentat pe internet, oficialii BMW au recunoscut la mijlocul lunii mai ca noul lor M5 va fi pus in miscare tot de un motor V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 4.4 litri.

De asemenea, la momentul respectiv am mai aflat si ca puterea maxima se va pozitiona de-aceasta data in jurul de 600 CP, iar livrarea ei se va face catre toate cele patru roti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

Intr-un final, sefii companiei bavareze au mai tinut sa precizeze si ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in numai 3.5 secunde, o performanta similara versiunii entry-level a gamei Mercedes E63 AMG.

Spre dezamagirea celor care sperau inclusiv la cateva fotografii oficiale, ei bine... noul BMW M5 ramane in continuare un mare mister din punctul de vedere al pachetului vizual, exterior si interior deopotriva.

Avem insa mai multe imagini spion care anunta spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si jante de dimensiuni generoase, plus volan in trei spite si scaune sport pentru cabina.

Premiera mondiala a viitorului model bavarez de inalta performanta, care are de infruntat un Mercedes E63 AMG mai puternic si mai rapid ca oricand, va avea loc in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Tot pe-atunci vom afla, cel mai probabil, si pretul de pornire al noului BMW M5, despre care putem specula - dupa ce arunca si o privire in curtea rivalilor, ca va depasi 100.000 de euro.

Cel mai scump Seria 5 pe care banii il pot cumpara la acest moment este varianta M550d xDrive, echipata cu un cvadri-turbodiesel de 400 cai putere si disponibila pentru un minimum de 85.000 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2017