A pozat pe strada noua masina de la Mercedes. Cum arata AMG-ul GT Sedan fara niciun pic de camuflaj

A pozat pe strada noua masina de la Mercedes. Cum arata AMG-ul GT Sedan fara niciun pic de camuflaj
  • Noul Mercedes-AMG GT Sedan a fost surprins pe strada
  • Masina nu era acoperita cu acel camuflaj des
  • Debuteaza oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noului Mercedes-AMG GT Sedan a fost surprins in timp ce era testat pe drumurile publice. Spre deliciul tuturor, masina nu era acoperita cu acel camuflaj care-i ascunde toate liniile importante, ci avea doar o folie care lasa totul la vedere.

Inginerii de la Mercedes lucreaza de ceva vreme la asa-numitul sedan-coupe, cunoscut sub numele de AMG GT Sedan si inspirat din conceptul AMG GT prezentat in urma cu un an in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Prototipurile au fost surprinse de multe ori in teste, insa de fiecare data exteriorul era acoperit de acel camuflaj des, astfel ca tot ce am putut vedea a fost forma generala a caroseriei. De vreme ce a venit deja confirmarea ca brand-ul german va prezenta versiunea de productie in luna martie la Geneva, nu este nicio surpriza ca masina apare pe strazi tot mai "dezbracata".

Mercedes-AMG GT Sedan

Spre exemplu, acest exemplar surprins cu putin timp in urma. Exteriorul este acoperit cu o folie rosie care nu prea ascunde nimic. Se poate observa grila radiatorului Panamericana, design-ul blocurilor de lumini frontale cu LED, aspectul agresiv al spoiler-ului fata, capota sculptata, stopurile inguste, aripa spate activa, jantele enorme si desigur, cele patru iesiri ale sistemului de evacuare.

Mercedes-AMG GT Sedan

Cu alte cuvinte, design-ul versiunii de productie nu s-a indepartat foarte mult de cel al conceptului, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Totodata, putem spune ca va fi intr-adevar un sedan de performanta extrem de atragator.

Detaliile tehnice nu sunt deocamdata cunoscute pe deplin, insa cele mai zvonuri sustin ca inlocuitorul CLS-ului 63 AMG va dispune de o unitate V8 biturbo de 4.0 litri. Pentru variantele aflate in partea superioara a gamei, se ia in calcul si o configuratie plug-in hybrid care sa impinga propulsorul la peste 800 de cai putere.

Mercedes-AMG GT Sedan

Asa cum spuneam, Mercedes-Benz va prezenta oficial noul AMG GT Sedan in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, astfel ca vanzarile ar urma sa debuteze spre finalul acestui an.

Sursa foto: salentoV12

Distribuie pe Facebook
mai multe