A stat la panda si i-a pozat interiorul. Noul model de la Mercedes se va bate cu Audi Q7 si BMW X5

A stat la panda si i-a pozat interiorul. Noul model de la Mercedes se va bate cu Audi Q7 si BMW X5
  • Noul Mercedes GLE a fost surprins in teste
  • SUV-ul german scoate la iveala ceasuri digitale
  • Debutul oficial va avea loc anul acesta
Distribuie pe Facebook

O noua generatie a modelului Mercedes GLE a fost surprinsa de curand in teste, pe strazile Germaniei. La prima vedere, SUV-ul care va concura cu Audi Q7 si BMW X5 propune o configuratie cu doua display-uri color, de dimensiuni generoase, a la S-Class.

Lansata pe piata la inceputul acestei decade, cea de-a treia generatie a modelului Mercedes GLE - comercializat anterior sub denumirea de ML, se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua reiteratie a SUV-ului care concureaza cu Audi Q7 si BMW X5, printre altele, va fi dezvaluita oficial in lunile urmatoare, alaturi de un pachet tehnologic mai impresionant ca oricand.

Sau cel putin asa reiese din ultimul video spion, care surprinde un prototip al viitorului automobil de origine germana cu interiorul la vedere. Interior care gazduieste, la nivelul panoului de bord, o configuratie cu doua display-uri color de dimensiuni generoase, solutie folosita si de E, CLS sau S-Class pentru afisarea tuturor informatiilor masinii / comenzilor sistemului de infotainment.

De cealalta parte, caroseria urmatorului Mercedes GLE nu scoate la iveala niciun fel de amanunt cu privire la design. Nu ar fi insa deloc de mirare ca cea de-a patra generatie a SUV-ului care concureaza cu Audi Q7 si BMW X5 sa imprumute si de-aceasta data mai multe elemente estetice de la actualul E-Class ori, de ce nu, chiar de la CLS daca tinem cont ca acesta introduce un nou limbaj.

Cat despre pachetul tehnic, schimbari majore vor fi operate in special la nivelul gamei de motorizari, acolo unde viitorul automobil de origine germana va trece la unitati diesel si pe benzina cu sase cilindri in linie. Totodata, versiunea 63 AMG va renunta la benzinarul V8 bi-turbo de 5.5 litri pentru propulsorul de 3.982 de centimetri cubi care, sub capota variantei E63, ofera pana la 612 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2018