Acesta e noul Megane RS Trophy-R. Hot-hatch-ul fara bancheta spate a iesit pe 'Ring necamuflat

Acesta e noul Megane RS Trophy-R. Hot-hatch-ul fara bancheta spate a iesit pe 'Ring necamuflat
  • Noul Renault Megane RS Trophy-R a fost surprins pentru prima oara necamuflat
  • Hot-hatch-ul companiei din Hexagon ar putea redeveni cel mai rapid model cu tractiune fata de la Nurburgring
  • Prototipul fotografiat a primit cateva elemente proaspete la nivel de caroserie
Distribuie pe Facebook

Modelul companiei din Hexagon ar putea redeveni cel mai rapid automobil cu tractiune fata din istoria celebrului circuit german.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Renault Megane RS Trophy-R a fost surprins zilele acestea complet necamuflat. In actiune, la Nurburgring.

Hot-hatch-ul companiei din Hexagon, care ar putea redeveni cel mai rapid model cu tractiune fata din istoria circuitului german, arata diferit de versiunea standard.

Mai precis, noul Renault Megane RS Trophy-R se bucura de mai multe modificari la nivel de parte frontala. Plus jante de culoare neagra, cu design in cinci spite.

La interior, hot-hatch-ul companiei din Hexagon, care ar putea redeveni cel mai rapid model cu tractiune fata din istoria circuitului german, renunta la bancheta.

Din punct de vedere tehnic, noul Renault Megane RS Trophy-R va miza pe o setare diferita a suspensie. De o alta configuratie va beneficia si sistemul de franare.

Sub capota, hot-hatch-ul companiei din Hexagon, care ar putea redeveni cel mai rapid model cu tractiune fata din istoria circuitului german, ascunde un 1.8 turbo.

Ramane insa de vazut care va fi puterea maxima a noului Renault Megane RS Trophy-R. Daca aceasta va depasi 300 CP, atat cat ofera varianta Trophy.

Toate detaliile despre hot-hatch-ul companiei din Hexagon, care ar putea redeveni cel mai rapid model cu tractiune fata din istoria circuitului german, in curand.

Pana la momentul anuntului oficial, iata cum arata insa noul Renault Megane RS Trophy-R. In actiune si in detaliu, in functie de cum poftesti sa il privesti.

Distribuie pe Facebook
mai multe