Acesta este noul AUDI A3! Hatchback-ul german a iesit pe strazi complet necamuflat

Acesta este noul AUDI A3! Hatchback-ul german a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Noul Audi A3 Sportback a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Hatchback-ul german scoate la iveala un design familiar
  • Debutul oficial va avea loc in primavara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii neoficiale, premiera mondiala a modelului care concureaza cu BMW Seria 1 si Mercedes A-Class va avea loc abia in primavara anului viitor, la Geneva.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, actualul Audi A3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O demonstreaza inclusiv aceste imagini spion de ultima ora, care surprind urmatoarea generatie a hatchback-ului de clasa compacta si origine germana... ei bine, complet necamuflata.

Asa cum era de asteptat, modelul care concureaza impotriva duo-ului format din BMW Seria 1 si Mercedes A-Class a primit numeroase elemente familiare de design, precum partea frontala a la Q8 si stopurile de A4.

In ceea ce priveste aspectul specific departamentului interior, cabina viitorului Audi A3 Sportback a scapat - pentru moment - nefotografiata. Nu ar fi insa de mirare ca noua generatie a hatchback-ului de clasa compacta si origine germana sa imprumute diferite detalii, chiar si tehnologice, de la crossover-ul Q3.

Din punct de vedere tehnic, modelul care va duce mai departe lupta cu BMW Seria 1 si Mercedes A-Class ar putea adopta o versiune imbunatatita a actuale platforme MQB, anumitata de multiple unitati din seria TSI si TDI.

Ca mai toate automobilele de ultima generatie, noul Audi A3 Sportback va oferi la randul lui inclusiv cateva sisteme de propulsie alternativa (atat micro, cat si plug-in hibrid), in timp ce o varianta complet electrica este asteptata sub o alta denumire. Lista cu optiuni disponibile se va incheia cu sportivele S3 si RS3.

Potrivit ultimelor informatii neoficiale, viitorul concurent al modelelor BMW Seria 1 si Mercedes A-Class va debuta in premiera mondiala la inceputul primaverii anului 2020, cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show.

Audi A3 complet necamuflat

Audi A3 complet necamuflat

Audi A3 complet necamuflat

Audi A3 complet necamuflat

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi A3 complet necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2019