Acesta este noul Audi S6. Modelul german a iesit pe strazi complet necamuflat

Acesta este noul Audi S6. Modelul german a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Viitorul Audi S6 a fost surprins complet necamuflat
  • Automobilul german prezinta spoilere noi si evacuare cvadrupla
  • Sub capota se va ascunde fie un V6, fie un V8
Distribuie pe Facebook

Spoilerele agresiv stilizate, jantele de dimensiuni generoase sau evacuarea cvadrupla se numara printre principalele curiozitati ale acestui prototip.

Sase cilindri in V, 340 de cai putere si 5.1 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Asa arata fisa tehnica a celui mai potent Audi A6 pe care banii il pot cumpara la momentul de fata, in speta modelul 55 TFSI.

Dar situatia se va schimba in urmatoarea perioada de timp, compania din Ingolstadt punand la punct ultimele detalii legate de viitorul S6. Un astfel exemplar chiar a fost surprins de curand in teste, complet necamuflat.

Primele impresii? Concurentul lui BMW M550i si Mercedes E53 AMG dispune de spoilere agresiv stilizate, jante de dimensiuni generoase si o evacuare cvadrupa, caracteristici la care te-ai astepta, de altfel, de la un S6.

Imaginile de la interior lipsesc din peisaj, insa adevarul este ca intre prima versiune de inalta performanta a modelului Audi A6 si un automobil echipat cu pachetul S line nu ar trebui sa existe diferente enorme. Ba dimpotriva.

Cele mai mari noutati in cazul noului Audi S6 se vor regasi sub capota, acolo unde este asteptat un benzinar V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri: Puterea maxima: undeva in jurul a 450 CP, potrivit surselor.

Si daca tot veni vorba despre surse, anumite publicatii vorbesc despre posibilitatea ca rivalul modelelor BMW M550i si Mercedes E53 AMG sa treaca la o configuratie cu doar sase pistoane. Acum ramane de vazut ce se va intampla cu adevarat, cu putin noroc pana la sfarsitul acestui an.

Noul Audi S6 - Poze spion

Noul Audi S6 - Poze spion

Noul Audi S6 - Poze spion

Noul Audi S6 - Poze spion

Noul Audi S6 - Poze spion

Sursa Foto: Motor 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noul Audi S6 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2018