Acesta este noul VOLKSWAGEN GOLF 8. Prototipul a fost surprins pe strada necamuflat

Acesta este noul VOLKSWAGEN GOLF 8. Prototipul a fost surprins pe strada necamuflat
  • Noul Golf 8 este tot mai aproape de lansare
  • Prototipul necamuflat a fost surprins pe strazi
  • Intra in productie in luna iunie
Distribuie pe Facebook

Prototipul noului Volkswagen Golf 8 a fost surprins necamuflat pe drumurile publice. Lansarea oficiala va avea loc in viitorul nu foarte indepartat in contextul in care brand-ul din Wolfsburg a anuntat ca productia va demara in iunie 2019.

La 45 de ani de la lansarea primului Golf, Volkswagen se pregateste acum sa prezinte lumii intregi cea de-a opta generatie a celebrului model care a dat, si continua sa dea, tonul in segmentul hatchback-urilor.

Munca inginerilor se apropie de final, cel putin asta ne da de inteles acest prototip necamuflat, surprins recent pe drumurile din Germania. In plus, oficialii Volkswagen au declarat cu ceva timp in urma ca productia acestui model va demara in iunie 2019.

2020 Volkswagen Golf 8

Noul Golf 8 este construit pe o versiune imbunatatita a platformei actuale, botezata MQB Evo, si va fi mai usor cu aproximativ 45 de kilograme decat modelul pe care il inlocuieste. Ampatamentul va creste si el, ceea ce inseamna mai mult loc in habitaclu si un portbagaj ceva mai incapator.

Din punct de vedere estetic, hatchback-ul din Wolfsburg vine cu blocuri de lumini redesenate, atat in partea din fata cat si in partea din spate, cu o grila modificata si cu un design mai sportiv pentru barele de protectie. Pe scurt, echipa de creatie nu a schimbat radical design-ul Golf-ului, ci doar l-a imbunatatit pe ici pe colo.

2020 Volkswagen Golf 8

La momentul lansarii, noul Volkswagen Golf 8 va fi disponibil cu motorizarile clasice, cu trei si patru cilindri, pe benzina si diesel. Ulterior, clientii vor putea comanda si o versiune mai prietenoasa cu mediul inconjurator, iar aici ne referim fie la una mild-hybrid, fie la una full-hybrid.

Majoritatea impatimitilor auto asteapta noul Golf GTI Mk8, acesta urmand sa apara in gama ceva mai incolo. Volkswagen nu a vorbit prea mult despre el, dar cu siguranta va veni alaturi de un propulsor turbo de 2.0 litri, care sa dezvolte aproximativ 300 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2019