Alfa Romeo 4C Spider se anunta cea mai sexy decapotabila din 2015

Alfa Romeo 4C Spider se anunta cea mai sexy decapotabila din 2015
  • Noua Alfa Romeo 4C a fost surprinsa complet necamuflata
  • Decapotabila italiana debuteaza oficial chiar luna aceasta
  • Propulsia va fi asigurata de o unitate turbo 1.75 de 240 CP
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita sub forma de concept car in primavara anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noua Alfa Romeo 4C Spider va primi intr-un final si o versiune de serie.

2015 nu aduce vesti deloc imbucuratoare pentru modelul Porsche Boxster, decapotabila germana de clasa compacta urmand a avea parte anul acesta de o noua provocare majora.

Lansata initial sub forma de concept car, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2014, noua Alfa Romeo 4C Spider va sosi intr-un final si intr-o versiune de productie, ce impresioneaza in special prin aspectul sau vizual.

Alfa Romeo 4C Spider - Poze SpionAlfa Romeo 4C Spider - Poze Spion

Formele sexy si provocatoare ale caroseriei nu vor reprezenta insa unicul element de atractie al roadster-ului italian, in lista cu atractii principale inscriindu-se si o serie de performante remarcabile, care sa completeze inclusiv senzatia de sportivitate intalnita la nivel interior.

Intr-o alta ordine de idei, este de asteptat ca noua Alfa Romeo 4C Spider sa fie pusa in miscare de aceeasi unitate turbo de 1.75 litri ce animeaza si varianta Coupe, cei 240 CP si 350 Nm intalniti in dreptul valorilor maxime uramand a fi serviti alaturi de o cutie cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune spate.

Drept urmare, nu ar fi de mirare ca primii 100 km/h sa soseasca si de-aceasta data dupa mai putin de cinci secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la si, cel mai probabil, dupa pragul celor 250 de kilometri pe ora. Nu de alta, dar dupa cum arata modulul de decapotare, greutatea decapotabilei din Torino nu ar trebui sa depaseasca o tona.

Conform informatiilor (neoficiale) disponibile la acest moment, versiunea de productie a concept car-ului Alfa Romeo 4C Spider va debuta in premiera mondiala chiar la mijlocul acestei luni, in cadrul Salonului Auto International Nord-American de la Detroit.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Alfa Romeo 4C Spider - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Ianuarie 2015