Alpina B4 BiTurbo: Primele imagini cu rivalul viitorului BMW M4 Coupe

Alpina B4 BiTurbo: Primele imagini cu rivalul viitorului BMW M4 Coupe
  • Alpina testeaza la Nurburgring noul B4 BiTurbo Coupe
  • Modelul ascunde sub capota o unitate de 3 litri si 410 CP
  • Viteza maxima ar putea depasi pragul celor 305 km/h
Distribuie pe Facebook

In cazul in care te afli in cautarea unui automobil ceva mai discret decat viitorul BMW M4 Coupe, insa la fel de performant precum acesta, germanii de la Alpina ar putea avea solutia ideala.

Noul Alpina B4 BiTurbo, caci despre el este vorba, reprezinta in esenta versiunea in doua usi a modelului B3 BiTurbo, automobil lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an. Drept urmare, faptul ca rivalul viitorului BMW M4 Coupe va fi pus in miscare de o motorizare twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri nu ar trebui sa mai reprezinta nici o surpriza pentru nimeni.

Alpina B4 BiTurbo - Poze Spion

Dar asta-i doar inceputul. Mai adaugam pe lista cu specificatii tehnice si cutia automata ZF cu opt rapoarte, respectiv sistemul de tractiune spate, iar cei 410 cai putere si 600 Newton-Metri ar trebui sa fie indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in mai putin de 4.2 secunde. In plus, spre deosebire de rivalul sau, noul Alpina B4 BiTurbo va putea fi comandat si intr-o versiune cu tractiune integrala despre care se spune ca va accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, aceasta va depasi cel mai probabil pragul celor 305 kilometri pe ora indiferent de tipul de tractiune ales.

Alpina B4 BiTurbo - Poze Spion

Referitor la partea estetica, imbunatatirile operate de specialistii germani vor fi pastrate si de-aceasta data la un nivel minim, singurele diferente intre noul Alpina B4 BiTurbo si un exemplar BMW Seria 4 stock urmand a fi reprezentate de prelungirile spoilerelor fata / spate, de eleronul pentru portbagaj, de sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament si, bineinteles, de jantele cu design multispita regasite in echiparea standard a celui dintai automobil.

Alpina B4 BiTurbo - Poze Spion

Noul Alpina B4 BiTurbo va ajunge pe piata cel mai probabil in cursul anului viitor si are toate sansele sa devina cea mai buna masina pentru drumurile publice.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Alpina B4 BiTurbo - Poze Spion
mai multe