Ar fi o premiera absoluta. Ce masina nou-nouta vrea BMW sa mai lanseze pe piata

Ar fi o premiera absoluta. Ce masina nou-nouta vrea BMW sa mai lanseze pe piata
  • Noul BMW X4 M a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Sub capota intalnim un motor de 450 CP, potrivit zvonurilor
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul anului 2018
Distribuie pe Facebook

Un BMW cu mai bine de jumatate de caroserie acoperita de un camuflaj in alb si negru a fost surprins recent pe strazile Americii.

Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, respectivul prototip anunta primul X4 M din istoria companiei bavareze, model care va avea de infruntat singurul crossover cu motor V8 din lume, si anume Mercedes GLC63 AMG.

Spre deosebire de concurentul lui direct, automobilul celor de la BMW isi va pune toate sperantele intr-un benzinar cu sase cilindri in linie, proiectat sa dezvolte undeva in jurul a 450 de cai putere daca este sa ne luam dupa ultimele zvonuri.

BMW X4 M - Poze spion

BMW X4 M - Poze spion

Fisa tehnica a primului X4 M din istoria companiei bavareze va fi completata de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, in cazul in care nu vor interveni surprize majore din acest punct de vedere.

In ceea ce priveste meniul vizual, este de asteptat ca automobilul celor de la BMW sa mizeze pe clasicele spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si, nu in ultimul rand, jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Evacuarea cvadrupla nu va lipsi nici ea din peisaj, in timp ce interiorul primului X4 M din istoria companiei bavareze ar trebui sa dispuna de un volan in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit si alte insertii / ornamente specifice.

Daca exista macar un sambure de adevar printre toate aceste informatii oficiale, atunci vom putea face cunostinta cu automobilul celor de la BMW inainte de sfarsitului anului viitor - la doar cateva luni dupa debutul versiunii standard.

Intre timp, persoanele care stau mai prost cu rabdarea pot opta pentru primul X3 M40i din istoria companiei bavareze, un model echipat la randul sau cu o motorizare in sase cilindri si de trei litri, dar numai 355 de cai putere sub capota.

BMW X4 M - Poze spion

BMW X4 M - Poze spion

BMW X4 M - Poze spion

BMW X4 M - Poze spion

BMW X4 M - Poze spion

Sursa Foto: Paultan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW X4 M - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 August 2017