Asa arata interiorul noului 911 inainte ca Porsche sa vrea ca tu sa il vezi. FOTO SPION

Asa arata interiorul noului 911 inainte ca Porsche sa vrea ca tu sa il vezi. FOTO SPION
  • Interiorul noului Porsche 911, surprins partial camuflat
  • Panoul de bord imprumuta caracteristici de la Panamera
  • Centrul este dominat de un display tactil supradimensionat
Distribuie pe Facebook

La exact o saptamana de la aparitia primei imagini neoficiale a exteriorului, fotografii spion au reusit sa mai adauge o piesa la puzzle-ul numit Porsche 992. Este vorba, mai precis, despre un cadru cu interiorul noului automobil german de inalta performanta, a carei premiera mondiala ar putea avea loc chiar luna viitoare.

Incercarea germanilor de la Porsche de a tine secreta urmatoarea generatie a modelului 911 a fost una plina de succes si reusite, insa numai pana la inceputul saptamanii trecute. Atunci, o prima imagine a viitorului 992 a ajuns pe internet, scotand la iveala partea posterioara a noii sportive cu motor spate din Stuttgart.

Asa ceva nu se va mai intampla, si-au spus oficialii companiei germane la momentul respectiv, incurajandu-se unul pe celalalt. Doar ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar lumea este plina de surprize: nu stii niciodata cum un fotograf spion sta la panda si prinde in cadrul interiorul automobilului tau...

Drept urmare, noul Porsche 992 a mai ramas fara un secret. Nu de alta, dar putem spune inca de pe acum ca viitoarea generatie a modelului cu motor spate din Stuttgart isi va intampina pasagerii alaturi de o cabina inspirate de Panamera, care gazduieste in partea superioara a bordului un display urias de tip touchscreen.

Observam, in acelasi timp, instrumente de bord partial digitale, guri de ventilatie subdimensionate si, spre bucuria fanilor automobilului german, o cutie manuala. Cu toate ca nu este nimic oficial la acest moment, consola centrala ar putea adopta la randul ei comenzi tactile, inspirate si de-aceasta data de Panamera.

Specificatiile tehnice care fac referire la urmatorul Porsche 911 lipsesc la momentul de fata din peisaj, insa sunt mari sanse ca generatie 992 sa ofere candva, pe parcursul vietii, si un sistem de propulsie hibrid. Pana atunci, este de asteptat ca gama de motorizari sa ofere o varietate de unitati turbo in sase cilindri.

Noul Porsche 911 - Interior

Sursa: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2018