Asa arata interiorul noului A3 cu mult inainte ca Audi sa vrea ca tu sa il vezi. FOTO SPION

Asa arata interiorul noului A3 cu mult inainte ca Audi sa vrea ca tu sa il vezi. FOTO SPION
  • Noul Audi A3 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Fotografii au reusit sa surprinda inclusiv un cadrul cu interiorul
  • Panoul de bord a primit a primit cel putin doua display-uri
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1 a fost surprinsa pentru prima data in cabina.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, in primavara anului 2012, actualul Audi A3 se apropie incet, dar sigur de finalul carierei sale.

O noua generatie a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1 a fost surprinsa deja in teste, inclusiv in varianta de performanta S3.

Nu imaginile de la exterior reprezinta insa punctul principal de atractie, prototipurile viitorului Audi A3 iesind oricum pe strazi complet camuflate.

Spre furia oficialilor, fotografii au obtinut un cadru si din interiorul urmatoarei generatii a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1.

Din ce se cunoaste la momentul de fata, noul Audi A3 va miza pe un design plin de linii si detalii angulare, care te-ar putea face sa te simti ca intr-un Lamborghini.

Asemeni ultimelor lansari, urmatoarea generatie a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1 prezinta instrumente de bord digitale.

Totodata, centrul consolei noului Audi A3 este dominat de un display tactil urias, despre care se estimeaza ca va masura pana la 10.1 inch in diagonala.

Ramane de vazut daca urmatoarea generatie a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1 va adopta si un al doilea ecran, pentru AC.

Platforma aflata la baza, unitatile care compun gama de motorizari sau lista noilor tehnologii reprezinta alte mistere care plutesc in jurul viitorului Audi A3.

Raspunsurile pe care fanii celei de-a patra generatii a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1 le asteapta ar putea veni in 2019.

Mai mult decat atat, sunt sanse ca urmatoarele 12 luni sa aduca inclusiv un nou concurent de la BMW pentru Audi A3, primul echipat cu tractiune fata.

Iata, intre timp, surpriza viitoarei generatii a compactei care concureaza impotriva modelelor A-Class si Seria 1 in materie de departament interior.

Sursa Foto: https://www.carscoops.com/2018/12/2020-audi-s3-sportback-shows-off-sportier-driver-focused-cabin/Carscoops

Noul Audi A3 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2018