Asa arata interiorul noului X6 M inainte ca BMW sa vrea ca tu sa il vezi. FOTO SPION

Asa arata interiorul noului X6 M inainte ca BMW sa vrea ca tu sa il vezi. FOTO SPION
  • Noul BMW X6 M a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul bavarez vine cu un design familiar la interior
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale modelului bavarez de inalta performanta vor ajunge cel mai probabil pe strazi la inceputul lui 2020, in compania unui propulsor cu opt cilindri, doua turbine si aproximativ 600 CP.

Cu toate ca au trecut numai patru ani si jumatate de la momentul primei sale aparitii in public, celebrata cu ocazia Salonului Auto International organizat la Paris in toamna lui 2014, actualul BMW X6 se apropie cu pasi repezi de clipa in care va pasi pentru ultima oara pe linia de productie.

O noua generatie a modelului care a inventat segmentul SUV-urilor cu alura de Coupe este asteptata sa debuteze chiar in lunile urmatoare, potrivit celor mai recente zvonuri, iar clientii vor avea in continuare la dispozitie si o versiune de inalta performanta comercializata sub indicativul X6 M.

Despre viitorul BMW X6 M este vorba, de altfel, si in acest material, un prim prototip al automobilului despre care se spune ca va ajunge pe strazi la inceputul anului 2020 facandu-si de curand aparitia in fata camerelor de fotografiat, alaturi insa de o caroserie in cinci portiere complet camuflata.

Si totusi, spre deliciul celor care au intalnit noua versiune de inalta performanta a urmatorului X6, SUV-ul cu alura de Coupe al companiei bavareze nu venea cu absolut nimic lipit pe geamurile fata, astfel ca persoanele prezente la locul potrivit, in momentul potrivit, au trecut cat mai repede la treaba.

Asa cum era de asteptat, respectivul prototip vine cu acelasi panou de bord precum proaspat (re)lansatul BMW X5, astfel ca ocupantii locurilor fata vor descoperi aici doua display-uri uriase, dintre care unul montat in spatele volanului in trei spite, pentru afisarea ceasurilor digitale si configurabile.

Imaginile care surprind in premiera cabina viitorului X6 M reusesc sa aduca in prim-plan inclusiv scaunul soferului, aproape imposibil de ignorat "din pricina" elementelor laterale atent sculptate, dar si a tapiteriei din piele in doua culori, cu detalii de tip fagure integrate la nivelul spatarului.

Totodata, in fotografiile cu pricina se mai poate observa si design-ul tunelului central - care, deloc surprinzator, imprumuta caracteristicile piesei montate regasite pe cea de-a patra generatiei a modelului BMW X5.

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Noul BMW X6 M - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul BMW X6 M - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2019