Asa arata noul Audi A8. Nava amiral a fost surprinsa in premiera necamuflata

Asa arata noul Audi A8. Nava amiral a fost surprinsa in premiera necamuflata
  • Noua generatie A8 a fost surprinsa necamuflata
  • Farurile, grila si stopurile sunt inca acoperite cu o folie discreta
  • Va fi prezentat in premiera pe data de 11 iulie
Distribuie pe Facebook

Prototipul noii generatii Audi A8 a fost surprins necamuflat. Majoritatea elementelor se vor regasi pe versiunea de productie care urmeaza sa fie prezentata oficial in cadrul unui eveniment pe data de 11 iulie.

Dupa ce a aparut in fata camerelor in diferite ipostaze si purtand din ce in ce mai putin camuflaj, nava amiral a nemtilor de la Audi a fost surprinsa in sfarsit fara folia care ii acoperea cele mai importante linii.

2018 Audi A8

Desi vorbim in mare despre o evolutie a design-ului actual, majoritatea elementelor estetice au fost redesenate astfel incat noul model sa nu poata fi confundat prea usor cu cel pe care il inlocuieste. Partea frontala pare sa iasa cel mai mult in evidenta multumita grilei si blocurilor optice hexagonale, acoperite inca de o folie discreta, dar si de capota de dimensiuni considerabile.

2018 Audi A8

In timp ce lateralul nu exceleaza in vreun fel, inafara formei plafonului, partea dorsala iti fura imediat privirea cu stopurile interconectate de o banda luminoasa cu LED. Si acestea sunt la randul lor ascunse, cel putin deocamdata.

2018 Audi A8

Din informatiile precedente stim ca noul A8 este dezvoltat pe celebra platforma modulara MLB Evo, iar sasiul va fi cu 24% mai rigid decat cel actual, dar si mai rezistent multumita folosirii in premiera a unui aliaj imprumutat din industria aeronautica, compus din otel, aluminiu, magneziu si fibra de carbon. Totodata, acesta le va permite inginerilor sa minimalizeze cresterea masei totale, devenita inevitabila din cauza gamei de motorizari.

2018 Audi A8

Mai exact, noua generatie Audi A8 urmeaza sa fie cu 51 de kilograme mai grea decat modelul pe care il inlocuieste, datorita versiunilor de motorizari micro-hibrid si plug-in hybrid. Pentru a le putea incorpora, inginerii germani au fost nevoiti sa intareasca structurile de siguranta, de aici aceasta crestere in greutate.

2018 Audi A8

Aceste motorizari vor veni la maxim un an de la lansarea oficiala, astfel ca pentru inceput clientii vor putea opta pentru un propulsor de 3.0 litri V6, de un V8 de 4.0 litri si nu in ultimul rand, de un W12 de 6.0 litri, utilizat pentru prima data inafara gamei englezilor de la Bentley.

2018 Audi A8

Audi va prezenta noua limuzina in cadrul unui eveniment pe data de 11 iulie, urmand ca publicul larg sa il vada in premiera cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie. Primii clienti vor putea aplica pentru achizitionarea noii generatii A8 spre finalul acestui an.

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2018 Audi A8
mai multe