Asa va arata citadina sud-coreenilor de la Kia. Noua Picanto dezvaluita intr-o fotografie scapata pe internet

Asa va arata citadina sud-coreenilor de la Kia. Noua Picanto dezvaluita intr-o fotografie scapata pe internet
  • Noua Kia Picanto dezvaluita intr-o poza scapata pe internet
  • Design-ul partii frontale este asemanator cu cel al noului model Rio
  • Citadina este asteptata sa debuteze anul viitor
Distribuie pe Facebook

Internetul a fost luat cu asalt de prima fotografie cu cea de-a treia generatie a citadinei Picanto, in care partea frontala a acesteia apare fara niciun pic de camuflaj.

Cu cateva zile in urma, fotografii spion au surprins micuta Kia Picanto in timp ce era testata in conditii de iarna. In acele imagini, citadina sud-coreenilor aparea acoperita de un camuflaj negru, care facea imposibila recunoasterea schimbarilor importante care o vor diferentia de acutalul model.

Ei bine, in aceasta fotografie tocmai scapata pe internet, partea frontala a celei de-a treia generatii a modelului Picanto este surprinsa in toata spledoarea sa. Putem observa un design asemanator cu cel al noului Rio, caracterizat de o grila de dimensiuni considerabile in parte de jos a barei fata, si de o alta mai ingusta, pozitionata intre cele doua faruri.

In plus, noua Kia Picanto va beneficia de proportii mai mari in comparatie cu generatia pe care o inlocuieste, lucru care se va traduce in mai mult spatiu interior pentru pasageri, dar si de un portbagaj cu un volum mai mare.

Desi nu este nimic oficial, unele voci sustin ca noua citadina va beneficia de un habitaclu complet restilizat, unde vom regasi un bord complet redesenat, o consola centrala cu mai putine butoane si materiale de o calitate superioara.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii vor avea la dispozitie o versiune imbunatatita a propulsorului de 1.0 litru pe benzina, regasit sub capota actualului model, dar si de cel de 1.25 litri si 85 de cai putere, intalnit pe noul Hyundai i10. In plus, s-ar putea ca agregatul de 1.0 litru T-GDI al modelului Cee'd, sa-si faca aparitia pe micuta Picanto.

Noua Kia este asteptata sa debuteze oficial la inceputul anului viitor, si sa ajunga in showroom-uri cateva luni mai tarziu. Specialistii se asteapta ca acest model sa coste in jurul sumei de 9.500 de euro, lucru care il va ajuta sa rivalizeze de la egal la egal cu Volkswagen-ul up!, Skoda Citigo sau cu noul Ford Ka+.

Distribuie pe Facebook
mai multe