Astea sunt primele poze ale viitorului Swift Sport. Cu ce vine nou, vezi in randurile de mai jos

Astea sunt primele poze ale viitorului Swift Sport. Cu ce vine nou, vezi in randurile de mai jos
  • Viitorul Suzuki Swift Sport va debuta anul viitor la Salonul Auto de la Geneva
  • Noul model are un aer agresiv, completat de barele fata si spate redesenate dar si de un set de jante mai late
  • Sub capota se va gasi motorul de 1.4 litri turbo al modelului Vitara S
Distribuie pe Facebook

Cea de-a patra generatie a Suzuki-ului Swift Sport a fost intr-un final surprinsa purtand camuflaj. Noul model al japonezilor va debuta la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.

Cu ceva timp in urma iti povesteam despre noul Suzuki Swift, si despre faptul ca va debuta la Salonul Auto de la Paris de la inceputul lunii octombrie. Ei bine, acum, fotografii au reusit sa surprinda versiunea Sport a acestui model, care vine cu un design ceva mai agresiv, asa cum ii sta dealtfel bine unui hatch ceva mai sportiv.

2017 Suzuki Swift Sport

Modelul Swift Sport se diferentiaza de versiunea standard in primul rand prin intermediul barelor fata si spate, carora echipa de creatie le-a dat un aer mai provocator, dar si prin aripa spate pozitionata deasupra haionului, a rotilor mai late completate de un set de frane pe masura, sau a evacuarii cu doua iesiri de dimensiuni mai mari.

2017 Suzuki Swift Sport

Exact ca si varianta normala, Swift Sport nu renunta la luminile de zi LED sau la manerele usilor din spate pozitionate sus pe stalpul C.

Chiar daca in aceste fotografii nu putem vedea interiorul noului model, unele voci sustin ca va fi unul simplu, axat pe placerea soferului de a conduce, iar printre detalii amintim un volan in trei spite, cu partea de jos turtita, un display touchscreen generos si trei butoane rotative pentru controlul climatizarii.

2017 Suzuki Swift Sport

Asa cum spuneam si acum cateva saptamani, viitorul Suzuki Swift Sport va renunta la propulsorul aspirat natural de 1.6 litri, in favoarea unui motor de 1.4 litri turbo. Agregatul va fi imprumutat de la modelul Vitara S, si va produce 140 de cai putere si 220 Nm cuplu.

Chiar daca cresterea puterii nu este una semnificativa, avand in vedere greutatea scazuta a masinii, cuplul mai mare si faptul ca motorul este supraalimentat, acceleratia va fi mult imbunatatita iar soferul va beneficia de toate acestea de la turatii ceva mai joase.

2017 Suzuki Swift Sport

In timp ce japonezii de la Suzuki se pregatesc sa lanseze noul Suzuki Swift la Paris, cea de-a patra generatie a modelului Sport va debuta oficial cel mai probabil anul viitor, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2017 Suzuki Swift Sport
mai multe