Au filmat-o deja in trafic! Lansarea oficiala a avut loc abia la sfarsitul saptamanii trecute

Au filmat-o deja in trafic! Lansarea oficiala a avut loc abia la sfarsitul saptamanii trecute
  • Noul Mercedes CLS a fost surprins deja pe strazi
  • Lansarea oficiala a avut loc saptamana trecuta
  • Modelul german a fost pozat intr-o echipare inferioara
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS a fost surprinsa complet necamuflata pe strazile Germaniei. Exemplarul filmat recent in trafic duce lipsa mai multor dotari de top, printre care si a instrumentelor de bord digitale.

Chiar daca nu a trecut nici macar o singura saptamana de la premiera ei internationala, cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS a fost surprinsa deja in trafic.

Este vorba, cel mai probabil, despre un prototip al noului coupe cu patru usi din Stuttgart, care va ajunge in showroom-urile companiei germane incepand cu martie 2018.

Un prototip care ilustreaza viitorul rival al proaspat lansatului Audi A7 Sportback MkII intr-o versiune nu foarte dotata, daca tinem cont ca ceasurile de bord digitale sunt absente.

Totodata, din echiparea acestui Mercedes CLS de generatie a treia mai lipseste si pachetul sport exterior, care aduce prize uriase de aer la nivelul spoilerului fata, printre altele.

Dupa cum precizam si anterior, noul coupe cu patru usi din Stuttgart va ajunge in showroom-urile companiei germane incepand cu martie 2018, alaturi de trei motoare turbo.

Mai precis, viitorul rival al proaspat lansatului Audi A7 Sportback MkII propune doua unitati diesel si una pe benzina, toate prezentand o configuratie cu sase cilindri in linie.

In functie de motorizarea aleasa, clientul primeste o putere maxima de 286 CP (350 d), 340 CP (400 d) sau, dupa se intampla in cazul benzinarului 450, 367 CP + 22 CP electrici.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2017