Au fost pe faza si au fotografiat interiorul noii SUPRA. Cel mai mare secret de la Toyota a iesit la iveala

  • Fotografii spion au surprinse cateva cadre cu interiorul noii Supra
  • Are un volan in trei spite si ceasuri de bord digitale
  • Sportiva va oferi numai o transmisie automata cu dublu-ambreiaj
Distribuie pe Facebook

Prototipul noii Toyota Supra este testat de ceva timp incoace pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, iar fotografii spion nu rateaza nicio ocazie pentru a fotografia cea mai asteptata masina a anului. De aceasta data acestia au reusit sa surprinda cateva cadre cu interiorul.

Constructorul japonez de automobile se straduieste din rasputeri sa pastreze intact misterul care planeaza asupra noii sportive Supra, insa fotografii spion fac ce fac si cu fiecare set de imagini dezvaluie tot mai mult din cea mai asteptata masina a anului.

2019 Toyota Supra- poze interior

Cum momentul lansarii este tot mai aproape, unele voci sustin ca am putea face cunostinta cu ea in aceasta toamna, prototipurile incep sa aiba din ce in ce mai multe elemente de productie. Acest lucru este valabil si pentru interiorul sportivei, dupa cum bine poti observa in aceste imagini.

2019 Toyota Supra- poze interior

In cazul vehiculelor de teste surprinse in trecut, habitaclul era plin de echipamente imprumutate de la BMW-ul Z4, pentru ca asa cum bine stii cele doua modele sunt dezvoltate impreuna si vor fi produse la uzina Magna Steyr din Austria.

2019 Toyota Supra- poze interior

Insa acum se poate observa un volan specific cu trei spite, nu tocmai aratos (daca e s-o spunem pe aia dreapta), ceasuri de bord digitale, display-ul sistemului multimedia montat in partea superioara a consolei centrale, butoane fizice pentru sistemul de climatizare, si schimbatorul de viteze care seamana cu cel folosit de BMW.

2019 Toyota Supra- poze interior

Mai pot fi observate si padelele montate in spatele volanului, pentru ca asa cum am mai spus, noua Toyota Supra va oferi numai o transmisie automata cu dublu-ambreiaj. Anuntul a fost facut de un oficial al brandului nipon, care a explicat ca odata ce va vedea cat de buna este aceasta optiune, cel de la volan nici nu se va mai gandi la o cutie manuala de viteze.

2019 Toyota Supra- poze interior

In rest, nu au aparut detalii proaspete despre succesorul celebrei Supra MkIV. Stim ca greutatea va fi distribuita egal (50:50), ca va avea doar doua locuri si ca cel mai probabil sub capota se va regasi un propulsor de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, care va dezvolta aproximativ 335 de cai putere.

2019 Toyota Supra- poze interior

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2019 Toyota Supra- poze interior
mai multe