Au fotografiat-o pentru prima oara la interior, partial necamuflata. E noua masina cu tractiune fata de la BMW

  • Noua Serie 1 de la BMW, surprinsa cu interiorul la vedere
  • Compacta bavareza imprumute mai multe elemente de la Seria 3
  • Partea interesanta este iluminarea ambientala din ornamente
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a compactei Seria 1 ar putea debuta oficial in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.

Dupa un deceniu si jumatate in care si-a incantat clientii cu tractiunea spate si motoarele in sase cilindri, celebra Serie 1 de la BMW se pregateste de o schimbare radicala.

Odata cu debutul celei de-a treia generatii, anticipat pentru toamna acestui an, compacta lansata in 2004 ca o alternativa la Audi A3 si Mercedes A-Class va fi de nerecunoscut.

BMW Seria 1 - Poze interior

BMW Seria 1 - Poze interior

BMW Seria 1 - Poze interior

Mai precis, va fi pentru prima oara cand clientii masinii bavareze vor fi nevoiti sa traiasca fara faimoasele unitati I6 si, totodata, sa treaca peste lipsa configuratiei RWD.

Nu de alta dar, din pricina platformei pe care o va imprumuta de la gama Mini, urmatoarea Serie 1 de la BMW va veni cu tractiune fata si motoare in cel mult patru cilindri.

Pe plan estetic, generatia cu numarul trei a compactei care concureaza cu Audi A3 si Mercedes A-Class este asteptata sa imprumute diverse elemente de la noua Serie 3.

Inclusiv la nivel de interior, acolo unde cele mai recente fotografii spion scot la iveala o plansa de bord inspirata de masina bavareza care activeaza in segmentul mediu.

Ce este insa cu adevarat interesant la cabina noii Serii 1 de la BMW este iluminarea ambientala, evident, integrata cumva in ornamentele din bord, dar si fetele portierelor.

Revenind la partea tehnica a celei de-a treia generatii a compactei care concureaza cu Audi A3 si Mercedes A-Class, propulsia ar putea fi asigurata de motoarele de pe X1 si X2.

La final, daca mai era nevoie de precizat, livrarea valorilor maxime se va face catre puntea fata - cu posibilitatea optarii pentru sistemul xDrive in cazul anumitor versiuni.

BMW Seria 1 - Poze interior

BMW Seria 1 - Poze interiorBMW Seria 1 - Poze interior

BMW Seria 1 - Poze interior

BMW Seria 1 - Poze interior

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 1 - Poze interior
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2019