Au inchis mai tarziu portiera, iar acum o lume intreaga poate vedea interiorul noului rival pentru Golf

Au inchis mai tarziu portiera, iar acum o lume intreaga poate vedea interiorul noului rival pentru Golf
  • Noua Mazda3 a fost surprinsa cu interiorul la vedere
  • Premiera mondiala are loc la sfarsitul acestei luni
  • Compacta japoneza va oferi un motor pe benzina fara bujii
Distribuie pe Facebook

Cum arata cabina, dar si o parte dintre acele elemente care compun reteta exterioara a modelului programat sa debuteze chiar la sfarsitul acestei luni, ei bine... aflam din urmatoarele 14 fotografii spion.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ cinci ani, in cursul lui 2013, actuala generatie a compactei Mazda3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

Conform companiei japoneze, modelul care concureaza impotriva germanului Volkswagen Golf va reveni insa la finele acestei luni intr-o formula complet noua.

Premiera mondiala a noii Mazda3 a fost programata pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles, care ia startul pe 30 noiembrie.

Intre timp, fotografii spion au reusit sa surprinda in teste un prototip complet camuflat, cele mai interesante cadre venind din interiorul compactei japoneze.

Mazda3 - Poze spion

Mazda3 - Poze spion

Vestea buna: urmatoarea generatie a modelului care concureaza impotriva germanului Volkswagen Golf pastreaza designul minimalist al panoului de bord.

Drept urmare, vorbim mai degraba despre modificari operate exclusiv la nivel de detaliu, toate realizate pentru ca noua Mazda3 sa ofere un plus de prospetime.

Asa cum precizam inclusiv anterior, prototipul surprins in teste vine cu un exterior complet camuflat, astfel ca schimbarile specifice caroseriei raman un mister.

Exista insa cateva elemente pe care urmatoarea generatie a modelului care concureaza impotriva lui Volkswagen Golf pare sa le fi preluat de la conceptul Kai.

Un mare mister ramane, de asemenea, si modul in care inginerii companiei au ales sa definitiveze propunerea in materie de motorizari pentru clientii noii Mazda3.

Sunt voci ce sustin ca acesta va fi primul automobil al japonezilor echipat cu un motor pe benzina fara bujii, care folosi presiunea pentru a aprinde combustibilul.

Mazda3 - Poze spion

Mazda3 - Poze spion

Mazda3 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mazda3 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2018