Au mai dat jos din camuflaj si l-au scos iar in teste. POZE noi cu primul Mercedes A35 AMG din istorie

Au mai dat jos din camuflaj si l-au scos iar in teste. POZE noi cu primul Mercedes A35 AMG din istorie
  • Mercedes continua testele cu noul A35 AMG
  • Automobilul german a mai scapat de camuflaj
  • Sub capota va fi montat un sistem micro-hibrid
Distribuie pe Facebook

Sub capota viitorului automobil german de clasa compacta si inalta performanta s-ar putea ascunde un sistem de propulsie micro-hibrid, capabil sa produca undeva in jurul a 340 CP si 450 Nm.

La numai o zi dupa ce pe internet au aparut zvonuri noi cu privire la propulsia viitorului Mercedes A35 AMG, mult anticipatul automobil german de clasa compacta si inalta performanta a fost fotografiat in teste, partial necamuflat.

Din pacate, prototipul surprins in actiune pe strazile Europei tine departe de privirile curiosilor aspectul spoilerelor fata si spate, in timp ce componentele sistemului de franare sunt acoperite de jante cu... design banal.

Ce este drept, putem estima din noile fotografii spion ale viitorului Mercedes A35 AMG dimensiunea grilei radiatorului, dar si a prizelor de aer, evacuarea dubla fiind un alt detaliu pe care inginerii nu s-au mai obosit sa-l acopere.

Acum, daca vine vorba despre pachetul tehnic pe care mult anticipatul automobil german de clasa compacta si inalta performanta il va oferi, ultimele speculatii vorbesc despre un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48 V.

In centrul atentiei se va regasi aparent un benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, echipat atat cu o turbina mecanica, cat si cu un compresor electric, menit sa reduca efectul de lag, dupa cum precizam si anterior.

Potrivit celor mai noi informatii neoficiale, viitorul Mercedes A35 AMG ar urma sa dispuna de aproximativ 340 CP si 450 Nm, valori maxime care vor fi puse pe asfalt de o cutie automata cu padele si un sistem de tractiune integrala.

Sprintul de la 0 la 100 km/h se va realizat, drept urmare, intr-un timp mai mic de cinci, element care situeaza mult anticipatul automobil german de clasa compacta si inalta performanta pe aceeasi lungime de unda cu VW Golf R.

Mercedes A35 AMG - Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Poze Spion

Mercedes A35 AMG - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes A35 AMG - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2018