Au pozat noua Kia Cee'd cu o luna inaintea lansarii oficiale. Cum arata interiorul masinii sud-coreene

Au pozat noua Kia Cee'd cu o luna inaintea lansarii oficiale. Cum arata interiorul masinii sud-coreene
  • Kia lanseaza un nou Cee'd luna viitoare, la Geneva
  • Modelul a fost fotografiat aproape necamuflat
  • Interiorul scoate la iveala un design familiar
Distribuie pe Facebook

Kia va lansa luna viitoare, in cadrul salonului auto organizat la Geneva, o noua generatie a modelului Cee'd. Fanii compactei sud-coreene nu mai au insa de ce sa astepte momentul lansarii oficiale: fotografii spion au reusit sa surprinda un exemplar cu interiorul la vedere.

Unul dintre numeroasele produse care incearca sa puna stapanire pe segmentul compact al industriei auto, Kia Cee'd se pregateste de o revenire spectaculoasa. Cea de-a treia generatie a modelului de origine sud-coreeana va debuta in premiera mondiala chiar la inceputul lunii viitoare, cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show din perioada 8 - 18 martie.

Nu exista la acest moment niciun fel de informatie oficiala cu privire la ce ne pregateste viitorul concurent al unor nume cu greutate precum Ford Focus, Renault Megane, Opel Astra sau Volkswagen Golf, insa avem in schimb cateva fotografii. Fotografii spion care surprind cabina versiunii in cinci portiere camuflata doar la nivelul portierelor, mai precis.

Asa cum era de asteptat, urmatoarea generatie a modelului Kia Cee'd imprumuta mai multe idei de la celelalte automobile din gama producatorului sud-coreean, inclusiv pozitia display-ului care insoteste sistemul de infotainment. Totodata, din aceste imagini putem observa si noul volan multifunctional in trei spite ori scaunele decorate cu piele bi-colora.

Din punct de vedere tehnic, este de asteptat ca viitorul concurent al unor nume cu greutate precum Ford Focus, Renault Megane, Opel Astra sau Volkswagen Golf sa preia gama de motorizari - in totalitate ori usor modificata, de la actualul Hyundai i30. Astfel, clientii vor putea opta pentru benzinare turbo de 1.0 si 1.4 litri, plus un diesel de cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri.

Toate informatiile oficiale cu privire la urmatoarea generatie a modelului Kia Cee'd, dar si cum va arata noua compacta a producatorului sud-coreean de automobile vom afla in numai cateva saptamani.

Kia Cee'd - Poze interior

Kia Cee'd - Poze interior

Kia Cee'd - Poze interior

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2018