Au pozat noul A-Class complet necamuflat. In imagini apare si versiunea Sedan

Au pozat noul A-Class complet necamuflat. In imagini apare si versiunea Sedan
  • Noul Mercedes A-Class a fost surprins complet necamuflat
  • In ultimele fotografii spion apare si versiunea Sedan
  • Compacta germana va debuta oficial in primavara lui 2018
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Mercedes A-Class a fost surprinsa intr-o noua serie de fotografii spion, de-aceasta data complet necamuflata. Mai mult de-atat, in imagini apare si mult trambitata versiune Sedan.

Cea de-a patra generatie a modelului Mercedes A-Class a fost surprinsa intr-o noua serie de imagini spion. Nimic neobisnuit pana aici, exceptand faptul ca automobilul german de clasa compacta apare de-aceasta data... complet necamuflat.

In plus, fotografii au reusit sa prinda pe film inclusiv versiunea sedan a masinii care va concura cu Audi A3 si BMW Seria 1. Ambele prototipuri au o caroserie de culoare portocalie, semn ca urmeaza a fi supuse testelor interne de siguranta.

Noul Mercedes A-Class necamuflat

Daca facem abstractie de acest detaliu, noul Mercedes A-Class lasa impresia ca a evoluat doar la nivel de detaliu. Si totusi, multumita modificarilor aplicate partii centrale, automobilul german de clasa compacta arata mai agresiv ca oricand.

Pozele interioare lipsesc, din pacate, din aceasta sesiune foto, insa cea de-a patra generatie a modelului care va concura cu Audi A3 si BMW Seria 1 nu mai reprezinta de mult timp un mister. A fost surprinsa anterior cu ceasuri de bord digitale.

Tot la capitolul mistere rezolvate putem trece, de asemenea, si gama de motorizari. Potrivit ultimelor informatii, noul Mercedes A-Class va oferi sub capota variantelor entry-level o serie de unitati turbo imprumutate de la Renault - Nissan.

La polul opus se va afla modelul dezvoltat de divizia din Affalterbach, asteptat sa mizeze in continuare pe un benzinar supraalimentat de doi litri. Spre deosebire insa de generatia actuala, urmatorul A45 AMG va avea cel putin 400 CP.

Noul concurent al compactelor germane Audi A3 si BMW Seria 1 va debuta oficial in primavara anului 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Viitorul Mercedes A-Class va lua initial forma unui hatchback cu o caroserie in cinci portiere.

Noul Mercedes A-Class necamuflat

Noul Mercedes A-Class necamuflat

Noul Mercedes A-Class necamuflat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul Mercedes A-Class necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2017