Au prins-o cu geamul deschis si au profitat din plin de ocazie. Uite cum arata la interior noua masina de lux de la Hyundai

  • Versiunea de serie a conceptului Genesis GV80 a fost surprinsa zilele acestea cu interior la vedere
  • Primul SUV al diviziei de lux de la Hyundai vine cu un display tactil pentru instalatia de climatizare
  • Masina companiei sud-coreene ar putea debuta oficial chiar la sfarsitul saptamanii viitoare
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului Genesis GV80 ar putea debuta oficial chiar la sfarsitul saptamanii viitoare, daca ultimele zvonuri se adeveresc.

Divizia de lux a companiei Hyundai pregateste lansarea unui nou automobil, specialistii din spatele echipei care formeaza marca Genesis punand la punct zilele acestea ultimele detalii legate de mult anticipata varianta de serie a conceptului GV80. Primul SUV din portofoliul brand-ului creat pentru a concura produsele triunghiului german Audi-BMW-Mercedes, modelul in cauza ar putea debuta oficial chiar la sfarsitul saptamanii viitoare.

Pana atunci, masina pe care clientii o asteapta cu nerabdare a fost surprinsa cu interiorul la vedere, scotand la iveala cateva elemente extrem de interesante - printre care si o instalatie de climatizare controlata prin intermediul unui ecran tactil pozitionat in partea inferioara a consolei centrale sau un joystick pe post de schimbator de viteze.

Totodata, acelasi prototip fotografiat de curand mai prezinta si un set de instrumente de bord cu design "doar" analog, insa este de asteptat ca de pe lista cu dotari optionale sa nu lipseasca (nici macar) celebrele ceasuri digitale. Alte detalii includ un volan multifunctional cu numai doua spite, guri de ventilatie care ne aduc aminte de actualul Volkswagen Passat, plus un display de dimensiuni generoase pentru sistemul de infotainment.

In ceea ce priveste partea tehnica, versiunea de productie a conceptului Genesis GV80 ar putea fi disponibila la vanzare chiar si in alaturi de un propulsor diesel cu sase cilindri in linie, de trei litri si aproximativ 278 CP; fanii motoarelor pe benzina vor avea la dispozitie, in schimb, atat un I4 turbo de 2.5 litri si 304 CP, cat si un V6 aspirat de 3.5 litri si 380 CP.

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Genesis GV80 - Poze interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Genesis GV80 - Poze interior
mai multe