Au scos-o pe strazi necamuflata. Asa arata cea mai frumoasa si luxoasa decapotabila de la BMW

  • Noul Seria 8 Cabriolet a fost surprins in teste
  • Prototipul era aproape necamuflat
  • Ar putea fi prezentat inaintea Salonului Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins in teste noul BMW Seria 8 Cabriolet iar partea cea mai buna este ca prototipul nu a fost acoperit mai deloc cu camuflaj. Din aceste imagini reiese ca prezentarea oficiala este foarte aproape si s-ar putea sa aiba loc chiar inaintea Salonului Auto de la Paris.

Constructorul bavarez de automobile a lansat noua Serie 8 in luna iunie a acestui an, dar pentru inceput clientii nu pot opta decat pentru o versiune coupe. Noul varf de gama de la BMW va fi disponibil si intr-o varianta decapotabila dar si intr-una Gran Coupe, adica un sedan cu trasaturi de coupe.

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

BMW Seria 8 Cabriolet urmeaza sa debuteze pe piata in 2019, iar pentru asta, decapotabila nemtilor trebuie sa fie lansata oficial in urmatoarele luni. Acest lucru s-ar putea intampla mai repede decat crezi, judecand dupa aceste imagini surprinse de fotografii spion.

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

Prototipul pare aproape finalizat iar camuflajul este aplicat numai in partea superioara din spate, semn ca echipa de creatie mai are putin de lucru la plafonul retractabil din material textil. Liniile elegante si in acelasi timp agresive, dar si grila supradimensionata au fost preluate de la Seria 8 Coupe. De fapt, cam toate elementele de design au fost imprumutate de la rivalul lui S-Class Coupe.

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

In ceea ce priveste partea tehnica, noul BMW Seria 8 Cabriolet va veni alaturi de un propulsor V8 de 4.4 litri, tractiune integrala si transmisie automata. Unitatea twin-turbo, prezenta momentan pe M850i Coupe, dezvolta 530 de cai putere si 750 Nm cuplu.

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

Ca tot am pomenit atat de Seria 8 Coupe, acesta poate fi comandat pe mai toate pietele, inclusiv in Romania. La noi in tara, modelul german este disponibil numai in versiunea 840d cu motor diesel de 320 de cai putere, tractiune integrala si cutie automata de viteze. Acesta costa de la 102.400 de euro in sus.

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

In Germania, clientii pot comanda si varianta de care vorbeam mai sus, M850i xDrive Coupe, care pleaca de la 125.700 de euro.

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 8 Cabriolet- poze spion
mai multe