Au surprins noua masina de la Mercedes complet necamuflata. Nimeni nu se astepta sa arate chiar asa

Au surprins noua masina de la Mercedes complet necamuflata. Nimeni nu se astepta sa arate chiar asa
  • Mercedes lucreaza la primul GLB din istorie
  • Automobilul german pare un GLS in miniatura
  • Debutul oficial este programat pentru 2019
Distribuie pe Facebook

Mercedes pregateste lansarea primului GLB din istoria companiei. Noul crossover ar fi trebuit sa arate ca un G-Class in miniatura, insa nici vorba de asa ceva.

Cea de-a patra generatie a modelului A-Class este doar prima masina pe care Mercedes o va oferi pe noua platforma cu tractiune fata a companiei.

Germanii pregatesc chiar in aceste momente relansarea coupe-ului in patru usi CLA, dar si urmatoarea reiteratie a crossover-ului de clasa compacta GLA.

Si tot la sediile producatorului de automobile din Stuttgart se lucreaza in prezent la o noua generatie a modelului B-Class, dar si la primul GLB din istorie.

De altfel, despre cel din urma este vorba si in cazul de fata, viitorul crossover din gama Mercedes pozand pentru camerele foto complet necamuflat.

Iar primele impresii sunt... dezamagitoare: automobilul germanilor nu va fi nici pe departe versiunea in miniatura a modelului G-Class la care toata lumea visa.

Ba dimpotriva: din aceste fotografii, care par sa surprinda un prototip ce urmeaza a fi supus testelor de siguranta, avem mai degraba de-a face cu un mini-GLS.

Asemeni generatiei cu numarul patru a compactei A-Class, noul Mercedes GLB ar putea gazdui in compartimentul motor o gama variata de unitati turbo.

Vorbim, mai precis, de propulsoare supraalimentate cu patru cilindri in linie, atat pe benzina, cat si motorina, cu capacitati de maximum doi litri, evident.

Mai multe informatii cu privire la viitorul model al producatorului de automobile din Stuttgart vom afla in lunile urmatoare, inainte de lansarea oficiala din 2019.

Mercedes GLB - Poze spion

Mercedes GLB - Poze spion

Mercedes GLB - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2018