Au surprins viitoarea limuzina de performanta de la Audi complet necamuflata. Cati cai urmeaza sa aiba noul S8

  • Noul S8 a fost surprins necamuflat
  • Ar putea debuta in octombrie la Paris
  • Va folosi motorul turbo de pe Panamera Turbo
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusit sa surprinda un prototip al noului Audi S8 complet necamuflat in timp ce era testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Cel mai probabil, limuzina de performanta a nemtilor va fi lansata oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Noua generatie a limuzinei A8 a avut premiera anul trecut in cadrul unui eveniment organizat la Barcelona, ca mai apoi sa debuteze in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

2019 Audi S8- poze spion

Asa cum cere traditia brandului din Ingolstadt, noul A8 va avea si o versiune de performanta S8 dezvoltata de divizia Audi Sport. Prototipurile au fost scoase deja in teste, iar unul chiar a fost surprins recent fara niciun pic de camuflaj in timp ce era testat pe bucla nordica a circuitului german Nurburgring.

2019 Audi S8- poze spion

Momentan se poate observa un set de jante sportive, frane mai mari, praguri restilizate si o parte dorsala dominata de cele patru iesiri ale sistemului de evacuare, un difuzor de aer dezvoltat special pentru noul S8 si un desen putin schimbat pentru spoiler. Bara fata pare sa fie doar provizorie, avand in vedere ca seamana izbitor cu cea oferita alaturi de pachetul Sport.

2019 Audi S8- poze spion

La interior vom regasi mai mult ca sigur cateva elemente specifice gamei S, inclusiv un volan sport, ornamente exclusive si desigur, embleme S8 din belsug care sa te anunte ca nu te afli intr-un A8 ca oricare altul.

2019 Audi S8- poze spion

Cele mai multe voci sustin ca sub capota limuzinei de performanta vom regasi propulsorul V8 twin-turbo de 4.0 litri de care dispune si Porsche Panamera Turbo. In cazul modelului din Stuttgart, acesta dezvolta 558 de cai putere, insa pentru noul S8, puterea ar putea fi scazuta la 537 de cai.

2019 Audi S8- poze spion

Datorita folosirii unor materiale usoare in constructia sasiului, inclusiv aluminiu, masa totala ar putea sa scada cu pana la 100 de kilograme. Asta inseamna ca acceleratia pana la 100 de km/h s-ar realiza in mai putin de 4 secunde iar viteza maxima sa treaca de 300 de km/h.

2019 Audi S8- poze spion

Desigur, va exista si o versiune S8 Plus. In cazul acesteia se vorbeste despre propulsor de pe Panamera Turbo S E-Hybrid, care ar urma sa dezvolte 638 de cai putere.

2019 Audi S8- poze spion

Constructorul german de automobile nu a dezvaluit o data concreta de lansare, insa cel mai probabil, noul S8 va debuta oficial in luna octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

2019 Audi S8- poze spion

2019 Audi S8- poze spion

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2019 Audi S8- poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2018