Audi nu a glumit cand a spus ca va lansa un RS6 pe baterii. Noul model, surprins pentru prima oara in teste

Audi nu a glumit cand a spus ca va lansa un RS6 pe baterii. Noul model, surprins pentru prima oara in teste
  • Audi nu a glumit cand a spus ca va lansa un RS6 pe baterii
  • Noul model, surprins pentru prima oara in teste
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc pe parcursul urmatoarelor 20 de luni - inainte ca si anul 2024 sa dispara din calendare.

Anuntat cu numai 13 zile in urma, primul Audi RS6 e-tron din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un prototip al viitorului model de inalta performanta a fost surprins recent, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, in teste.

Complet camuflat, respectivul autoturism pare sa ia forma unei berline cu alura de fastback si faruri duble, aceeasi masina cu propulsie complet electrica gazduind - la nivelul departamentului exterior, inclusiv de un set de jante supradimensionate din aliaj, finisate intr-o nuanta inchisa de negru.

Audi RS6 e-tron - Poze spion

Din meniu nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici discurile de franare de dimensiuni generoase, insotite de etriere de culoare rosie, ori stopurile unite cu o banda, eventual, iluminata. Interiorul nu ramane, pentru moment, decat o mare necunoscuta.

Ce este drept, primul RS6 e-tron din istoria Audi ar putea gazdui - de cealalta parte a portierelor, si o pereche de display-uri color, scaune sculptate atent, cu un numar considerabil de functii de confort, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Bang & Olufsen, un volan sport.

Un alt mister urias il reprezinta continutul fisei cu specificatii tehnice, anumite voci sugerand ca automobilul in cauza se va bucura si de patru motoare pentru un total de 800 CP. Astfel, timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h nu va depasi, teoretic, 3.0 secunde.

Audi RS6 e-tron - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe