Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW X5 si lucreaza la o versiune mult imbunatatita a actualului Q7

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW X5 si lucreaza la o versiune mult imbunatatita a actualului Q7
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW X5 si...
  • ... lucreaza la o versiune mult imbunatatita a actualului Q7
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 10 luni - inainte ca si 2023 sa dispara din calendare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si jumatate, actualul Audi Q7 se apropie cu pasi mari si repezi de ziua in care va deveni istorie. Inainte insa de a parasi definitiv, odata si pentru totdeauna, linia de productie, rivalul modelului X5 de la BMW va primi un nou facelift, dupa cu o demonstreaza si aceste imagini.

Audi Q7 Facelift - Poze spion

Surprins de curand - chiar la sfarsitul saptamanii trecute, in teste, in partea de nord a Europei, prototipul respectivului SUV pare sa ascunda, sub camuflajul aplicat atat spoilerelor fata si spate, cat si aripilor laterale ori blocurilor optice, cateva elemente de design proaspete. De un tratament similar celui aplicat caroseriei ar trebui sa se bucure - de asemenea, si departamentul interior.

La momentul actual, gama de motorizari a noului Q7 Facelift nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa este de asteptat ca specialistii de la Audi sa opereze cateva modificari si la nivelul acestui departament. Versiunea mult imbunatatita a rivalului modelului BMW X5 va debuta in perioada urmatoare.

Audi Q7 Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2023