Avem vesti despre noua Toyota Supra: debuteaza la Geneva si va avea patru versiuni diferite

Avem vesti despre noua Toyota Supra: debuteaza la Geneva si va avea patru versiuni diferite
  • Noua Supra ar putea fi lansata anul acesta la Geneva
  • Va fi disponibila in patru versiuni diferite
  • Transmisia manuala este pe lista constructorului
Distribuie pe Facebook

Surse apropiate de constructorul japonez de automobile au dat publicitatii mai multe informatii importante despre noua Supra. Potrivit acestora, sportiva japoneza urmeaza sa debuteze in luna martie si va fi disponibila in mai multe variante.

Noua Toyota Supra este fara indoiala una dintre cele mai asteptate masini ale ultimilor ani, asadar este de inteles avalansa de zvonuri care inconjoara modelul japonez, succesor al legendarei Supra MkIV.

Stim deja ca design-ul exterior este inspirat din conceptul FT-1, prezentat in urma cu cativa ani, iar prototipurile surprinse de atatea ori in teste ne-au aratat faptul ca versiunea de productie nu s-a indepartat foarte mult de acesta. O veste buna pentru fani.

2019 Toyota Supra

Inceputul de an aduce noi vesti despre viitoarea Supra, venite din directia unor surse apropiate de compania Toyota. Potrivit acestora, sportiva urmeaza sa fie prezentata oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, care se va desfasura in perioada 8 - 18 martie, si ar putea fi lansata pe piata in cea de-a doua parte a anului viitor.

Mai mult decat atat, aceleasi surse spun ca divizia sport a japonezilor, Gazoo Racing, s-a implicat foarte mult in dezvoltarea noului model, care va fi disponibil in patru versiuni diferite: Supra, Supra GR, Supra GR Sport si Supra GRMN. Fiecare dintre acestea va oferi puteri diferite, dar si setari specifice pentre trenul de rulare.

2019 Toyota Supra

Desi nu se stie exact care varianta va beneficia de el, mai multe zvonuri sustin ca sub capota am putea regasi un motor V6 turbo de 3.5 litri, care sa produca peste 400 de cai putere. Cel mai probabil, acesta va fi disponibil in partea superioara a gamei.

Totodata, data fiind experienta pe care Toyota o are in Campionatul Mondial de Anduranta, nu este deloc imposibil ca noua Supra sa vina si cu ceva tehnologie hibrida inspirata de prototipurile LMP1.

2019 Toyota Supra

O veste buna care va fi primita cu bratele deschise de catre fani este aceea ca lista constructorului ar include si o transmisie manuala cu sase trepte, in ciuda mai multor speculatii care dadeau cutia automata unica optiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe