BMW M4 Convertible pozeaza topless intr-o noua serie de imagini spion

BMW M4 Convertible pozeaza topless intr-o noua serie de imagini spion
  • Versiunea decapotabila a recent lansatului BMW M4 Coupe a fost surprinsa intr-un nou set de imagini spion
  • Prototipul viitorului M4 Convertible a fost fotografiat topless, in compania unui minimum de camuflaj
  • Inlocuitorul modelului BMW M3 (E93) Convertible va debuta oficial peste aproximativ doua saptamani
Distribuie pe Facebook

Noul BMW M4 Convertible se apropie cu pasi repezi de mult anticipatul sau debut oficial, viitoarea decapotabila bavareza de inalta performanta facandu-si aparitia intr-un ultim set de fotografii spion inaintea lansarii sale publice din cadrul Salonului Auto de la New York de peste doua saptamani.

Asemeni versiunii sale cu acoperis fix, dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la inceputul acestui an, noul BMW M4 Convertible va gazdui in compartimentul sau motor o unitate cu sase cilindri in linie, doua turbine si capacitate de trei litri, proiectata special pentru a pune la dispozitia celui aflat in spatele volanului undeva in jurul a 431 de cai putere si ceva mai mult de 550 Newton-Metri.

Noul BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Noul BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Sistemul de tractiune spate si transmisia manuala cu sase rapoarte vor completa si de-aceasta data lista cu dotari tehnice oferite in standard, cei care viseaza la un plus de performanta fiind insa invitati de oficialii bavarezi sa opteze pentru cutia cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj disponibila in mod optional. Si daca tot veni vorba de capitol performante, trebuie mentionat ca asteptarile noastre de la viitoarea super-decapotabila din Munchen includ si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde. Asta pe langa binecunoscuta viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Noul BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Referitor la aspectul estetic, noul BMW M4 Convertible va iese in evidenta comparativ cu versiunea sa standard printr-un plus de agresivitate, conferit atat de partea frontala inzestrata cu prize supradimensionate, respectiv o capota bombata a motorului, cat si de partea posterioara care vine acum la pachet impreuna cu un eleron integrat in linia porbagajului, plus un difuzor de aer accesorizat cu patru tobe de esapament. In plus, asemeni variantei sale cu acoperis fix, viitoarea super-decapotabila din Munchen se va mai putea lauda si cu oglinzi laterale restilizate pentru un coeficient aerodinamic cat mai mic.

Noul BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Noul BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Asa cum precizat si anterior - dar si putin mai sus, inlocuitorul modelului BMW M3 (E93) Convertible va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la New York, eveniment ce se desfasoara pe parcursul a zece zile, in perioada 18 - 27 aprilie 2014.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion
mai multe