BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 CP sub capota. Noul M3 Touring a fost surprins pentru prima oara in teste!

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 CP sub capota. Noul M3 Touring a fost surprins pentru prima oara in teste!
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 CP
  • Noul M3 Touring a fost surprins pentru prima oara in teste!
Distribuie pe Facebook

Respectivul model, care va fi oferit in premiera absoluta pentru compania bavareza din Munchen, ar putea ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2022.

Anuntat oficial chiar la inceputul acestei luni, primul BMW M3 Touring din istorie a fost surprins de curand in teste, imprumutand controversata grila frontala a noului Seria 4 Coupe. Fotografiat complet camuflat la nivelul caroseriei cu cinci portiere, prototipul viitorului break de inalta performanta se bucura inclusiv de o evacuare cvadrupla si jante supradimensionate din aliaj.

BMW M3 Touring

Interiorul ramane, la momentul de fata, un mare mister, insa nu trebuie neaparat sa fii un geniu pentru a realiza ca meniul pregait de specialistii companiei bavareze din Munchen va cuprinde si scaune fata cu suport lateral marit, plus volan sport in trei spite si ornamente specifice.

Din punct de vedere tehnic, primul BMW M3 Touring din istorie ar putea fi doar o copie la indigo a viitorului M3 Sedan, caz in care clientii vor avea la dispozitie doua variante de performanta: o versiune standard, cu 480 CP, si un model Competition, de 510 CP. Inutil de mentionat, ambele automobile vor gazdui in compartimentul motor un benzinar I6 twin-turbo de trei litri.

Este de asteptat ca, daca presupunerile noastre se vor adeveri, break-ul companiei bavareze din Munchen sa ofere atat o transmisie manuala in sase rapoarte, cat si o cutie automata cu opt trepte de viteza, disponibile alaturi de un sistem de tractiune spate sau celebra tehnologie xDrive.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 August 2020