BMW scoate in teste noua generatie X5. Masina bavareza are o grila frontala IMENSA

BMW scoate in teste noua generatie X5. Masina bavareza are o grila frontala IMENSA
  • BMW continua testele cu noua generatie X5
  • SUV-ul bavarez scoate la iveala o grila frontala imensa
  • Debutul oficial are loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Continua testele cu urmatoarea generatie a modelului BMW X5. Noul SUV al companiei bavareze a fost surprins de curand pe strazile Europei, cu mai multe detalii la vedere - inclusiv grila frontala de dimensiuni generoase.

Putin peste patru ani si jumatate. Atat a trecut de cand BMW a bagat in productie actualul X5, SUV disponibil in Romania la preturi incepand de la 59.500 de euro.

Si cu toate acestea, compania bavareza lucreaza deja la un inlocuitor. O noua generatie va fi prezentata inainte de sfarsitul lui 2018, cel mai probabil la Paris.

Intre timp, viitorul BMW X5 este testat de zor pe strazile planetei. O demonstreaza inclusiv urmatoarele fotografii spion, realizate de curand pe drumurile Europei.

BMW X5 - Poze Spion

BMW X5 - Poze Spion

BMW X5 - Poze Spion

Din pacate, prototipul noului SUV bavarez pastreaza sub camuflaj detaliile-cheie ale exteriorului. Nu si grila radiatorului, care a crescut considerabil in dimensiuni.

Un mare mister ramane si interiorul. Este insa de asteptat ca generatia cu numarul patru a modelului BMW X5 sa imprumute mai multe elemente de la Seria 5.

Tot de la noua Seria 5 va proveni, de altfel, si platforma CLAR. Aceasta scapa SUV-ul companiei bavareze de 250 - 300 de kilograme, potrivit anumitor surse.

Asemanarile dintre Seria 5 si BMW X5 vor continua la nivel de motorizari. In ambele cazuri se va putea discuta despre unitati supraalimentate cu pana la 8 cilindri.

Versiunilor traditionale pe benzina si motorina li se vor alatura sisteme moderne de tip plug-in hybrid. De asemenea, SUV-ul bavarez va primi si o varianta M.

Cea din urma ar putea livra o putere maxima de 600 CP. Sau, daca vrei, cu aproximativ 25 CP mai mult decat generatia actuala ori cat un Bentayga W12.

La final, reamintim de zvonurile potrivit carora noul BMW X5 va fi dezvaluit oficial inainte de sfarsitul acestui an. Cel mai probabil cu ocazia Salonului de la Paris.

BMW X5 - Poze Spion

BMW X5 - Poze Spion

BMW X5 - Poze Spion

BMW X5 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW X5 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2018