BMW Seria 2 Coupe, primele imagini spion

BMW Seria 2 Coupe, primele imagini spion
Constructorul bavarez de automobile BMW pregateste numeroase noutati auto pentrul anul in curs, printre care si o versiune Coupe a modelului Seria 1, care va fi comercializata sub denumirea de Seria 2.
Distribuie pe Facebook

BMW se pregateste sa opereze numeroase schimbari in propria gama de autoturisme, primul pas important facut in acest sens venind odata cu lansarea conceptului ce previzualizeaza viitoarea Serie 4, automobil ce va inlocui actualele versiuni Coupe, respectiv Cabriolet ale modelului Seria 3. Cu o miscare asemanatoare ne vom intalni si la nivelul gamei Seria 1, acolo unde variantele Coupe, respectiv Cabriolet se vor tranforma curand in Seria 2 Coupe, respectiv Seria 2 Cabriolet.

Conform ultimelor zvonuri, varianta Coupe a ultimului BMW Seria 1 va fi dezvaluita in mod oficial, in premiera mondiala, in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile. Majoritatea informatiilor lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa se pare ca noul BMW Seria 2 Coupe va beneficia de un aspect mult mai sportiv comparativ cu cel al predecesorului sau.

Pe plan tehnic, viitoarea gama de modele BMW Seria 2 va beneficia de aceeasi paleta de motorizari precum actuala generatie a hatchback-ului Seria 1, ceea ce inseamna ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat motoare pe benzina, cat si propulsoare pe motorina. De asemenea, constructorul bavarez va lansa ulterior si o versiunea de inalta performanta M2, ce ar putea oferi cel putin 340 cai putere.

BMW Seria 2 - Poze Spion

BMW Seria 2 - Poze Spion

BMW Seria 2 - Poze Spion

BMW Seria 2 - Poze Spion

BMW Seria 2 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 2 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2013