BMW-ul M4 facelift isi va surprinde fanii cu o putere crescuta a motorului

BMW-ul M4 facelift isi va surprinde fanii cu o putere crescuta a motorului
  • BMW-ul M4 facelift mai are putin pana la lansarea oficiala
  • Puterea motorului va creste pana la aproximativ 470 de cai putere
  • M4-le facelift va debuta oficial anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

BMW-ul M4 facelift a ajuns in ultimele faze de dezvoltare si se apropie tot mai mult de momentul lansarii sale oficiale. Acesta va debuta anul viitorul in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

BMW pregateste de ceva timp facelift-ul sportivei M4, iar un prototip aflat in ultimele faze de dezvoltare tocmai a fost surprins in timp ce era testat pe drumurile publice. Acesta purta acelasi camuflaj usor pe care l-am putut observa si in primele seturi de fotografii spion, semn ca modificarile aduse design-ului nu sunt unele majore.

2017 BMW M4 facelift

Putem observa aceleasi accesorii aerodinamice caracteristice variantei GTS, inclusiv jantele sau bara spate, in timp ce capota si aripa spate au ramas la fel cu cele ale actualului model. Deasemenea ne putem astepta la faruri si stopuri noi, insa nu putem vorbi nici in cazul acestora de restilizari notabile.

2017 BMW M4 facelift

O veste buna este ca noul M4 are sanse mari sa beneficieze de o crestere a puterii motorului de 3.0 litri twin-turbo, spre deosebire de M3-ul Sedan facelift care si-a pastrat intreaga gama de propulsoare neschimbata.

2017 BMW M4 facelift

Astfel, cei 431 de cai putere vor deveni de domeniul trecutului, iar BMW-ul M4 facelift va dezvolta undeva in jurul a 470 de cai putere. In acest fel nu ii va pune niciun fel de probleme M4-ului GTS cu ai sai 500 de cai, insa va deveni un competitor direct al Mercedes-ului C63 AMG, care dispune momentan de 476 de cai putere si 650 Nm cuplu.

2017 BMW M4 facelift

Ca tot veni vorba despre propulsorul regasit sub capota extremului GTS, unele voci sustin ca de acesta ar urma sa beneficieze noul M4 CS, surprins deasemenea recent in teste. Acesta va face parte dintr-o noua gama de modele performante pe care o va lansa constructorul bavarez, si care se va situa deasupra versiunilor "obisnuite" M, insa dedesubtul variantelor GTS.

2017 BMW M4 facelift

In acest context, nemtii de la BMW au inregistrat cu ceva timp in urma mai multe cereri de patent la Organizatia Mondiala de Proprietate Intelectuala pentru mai multe denumiri de modele, incepand cu M2 CS si terminand cu M8 CS.

2017 BMW M4 facelift

BMW-ul M4 facelift, sau Life Cycle Impulse pentru cunoscatori, este asteptat sa debuteze anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

2017 BMW M4 facelift

2017 BMW M4 facelift

2017 BMW M4 facelift

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2017 BMW M4 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2016