BMW-ul M4 facelift prins cu un camuflaj discret. Uite ce aduce nou sportiva germana

BMW-ul M4 facelift prins cu un camuflaj discret. Uite ce aduce nou sportiva germana
  • Varianta facelift a BMW-ului M4 a fost vazuta pe drumurile publice
  • Modificarile includ accesorii aerodinamice imprumutate de la GTS si faruri sau stopuri noi
  • Noul model este asteptat sa-si faca debutul oficial la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Facelift-ul BMW-ului M4 a fost surprins pe strazi cu putin camuflaj pe el, lasandu-ne sa vedem ce aduce nou, anul viitor, sportiva germana.

Nemtii de la BMW au ales anul 2017 ca moment pentru debutul variantei facelift, sau Life Cycle Impulse pentru cunoscatori, a modelului M4. Exemplarul suprins in fotografii nu este plin de camuflaj, semn ca modificarile nu sunt majore.

BMW M4 facelift

La prima vedere se pot observa mai multe accesorii aerodinamice caracteristice variantei GTS, inclusiv jantele sau bara spate, in timp ce capota si aripa spate au ramas la fel.

BMW M4 facelift

Deasemenea ne putem astepta la faruri si stopuri noi, dar nu putem vorbi, cel putin deocamdata, de restilizari majore nici in privinta acestora.

Trecand mai departe, camuflajul negru aplicat bordului indica faptul ca si aceasta zona va suferi mici schimbari, precum lumini LED pentru controlul climei, o grafica noua a sistemului de infotainment sau butoane noi.

BMW M4 facelift

In ceea ce priveste propulsorul, momentan nu putem spune sigur daca vor interveni modificari in acest sector. Singurul lucru pe care il putem face este sa presupunem, avand in vedere ca si facelift-ul M3-ului Sedan a ramas cu acelasi motor, ca si M4-le va purta acelasi propulsor bitrubo de 3.0 litri si 425 de cai putere si 550 Nm cuplu.

BMW M4 facelift

De vreme ce si varianta coupe a Seriei 4 va fi putin improspatata, acelasi lucru se va intampla cel mai probabil si cu Seria 4 Gran Coupe, dar si cu versiunea decapotabila.

BMW M4 facelift

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M4 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2016